Geachte heer of mevrouw,

Hartelijk dank voor uw interesse in onze Voorjaarsschoonmaak. Onderstaand zal ik u uitleggen wat de mogelijkheden zijn voor het bestellen van deze schoonmaak en welke werkzaamheden hiervoor bij u worden uitgevoerd.

Zoals u aangeeft wilt u uw woning grondig laten reinigen. Wij hebben in dit geval de oplossing voor u. Onze vakkundige schoonmakers zorgen met onze specialistische middelen en ruime ervaring dat de woning van u, binnen een halve dag er weer voor een tijd tegen aan kan! Ons team van schoonmakers is gespecialiseerd in het reinigen van woonhuizen door heel Nederland en hebben zodoende ervaring met de opdracht die u van ons vraagt. Inclusief de details!

Bij de grote Voorjaars schoonmaak van Schoonmaakwoede kunt u de volgende werkzaamheden van ons verwachten: 

Badkamer 


Keuken 


Toilet 


Algemeen  (Overige ruimtes)

Ingaande op uw vraag over de kosten en de tijd dat wij bezig zijn kan ik u helaas geen indicatie geven. Dit in verband met elke huis verschillend is hier ook de vuilgraad van de woning kan verschillen. Onderstaand geef ik u inzichtelijk welke mogelijkheden er zijn om te bestellen en hoe u kunt bestellen.

Er zijn twee mogelijke manieren waarop u de Voorjaars schoonmaak kan bestellen.

Op de eerste manier kunt u via http://www.schoonmaakwoede.nl de voorjaarsschoonmaak via het internet bestellen. Allereerst dient u uw postcode en woonplaats in te vullen. Vervolgens kunt u de verschillende ruimtes opgeven welke u wilt laten schoonmaken. Hierna vragen wij u per ruimte de vuilgraad aan te geven en bij benadering de oppervlakte van elke ruimte. Als laatst kunt u een mogelijke datum kiezen waarop u de schoonmaak wilt laten uitvoeren. Indien u al deze informatie heeft ingevoerd krijgt u een vaste prijs wat de voorjaars schoonmaak bij u thuis gaat kosten.  

Met de tweede manier kunt u ons schoonmaakteam op de gewenste dag en tijd bestellen. Ons schoonmaakteam staat onder leiding van een voorman en deze zal op de bewuste dag voorafgaand een ronde met u maken door de woning en de opdracht met u bespreken. Het schoonmaakteam kunt u onder eigen regie en wensen aan het werk zetten zodat ze zich op de punten waar u vindt dat de meeste aandacht aan moet worden besteed worden uitgevoerd. Het Schoonmaakteam zal voor komen rijden met alle benodigde middelen en materialen, hier zijn regio afhankelijke kosten mee gemoeid. Deze kosten kunt u vinden door op de maatschoonmaak te klikken en de stappen erna te doorlopen. De kosten voor de schoonmaakwerkzaamheden per persoon bedraagt € 22,40 per uur per persoon.

Uit ervaring weten wij dat er niets fijner is dan om na een intensieve schoonmaak weer een heerlijk schoon huis te hebben! We willen dit graag voor u verzorgen zodat uw woning weer naar een basisniveau qua ‘schoonbeleving’ wordt terug gebracht.

Wij hopen u voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken op het gratis telefoonnummer 0800-4847724. 

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media