Wat onze klanten zeggen

10,0

E J te Weesp

maandag 09 juli 2018


"Geweldige jongens, mijn huis blinkt "

9,0

B M te Wormerveer

maandag 02 juli 2018


"Ik ben zeer tevreden over Schoonmaakwoede. de heren hebben non-stop gewerkt en heel hard. Mijn huis was echt heel erg schoon."

9,0

M A te Delft

maandag 02 juli 2018


"Ik ben zeker tevreden met de schoonmaak. Van tevoren werd gezamenlijk besproken wat er schoongemaakt zou worden, en na afloop werden deze punten weer langsgegaan. Als er dan nog een probleem was, werd het meteen opgelost.
Er werd niet moeilijk gedaan. Correcte afhandeling."

9,0

A B te Amsterdam

maandag 02 juli 2018


"Prima. Overzichtelijke site, veel flexibiliteit om de afspraak te wijzigen, schoonmakers hebben hard gewerkt en een prima resultaat afgeleverd. "

10,0

F W te 's-Gravenhage

zaterdag 30 juni 2018


"Prima op tijd. En deze jongens hebben netjes hun werk afgeleverd."

10,0

S K te Amsterdam

maandag 25 juni 2018


"Ik was erg tevreden en blij verrast met de professionaliteit van alle aspecten. Zowel de manier van boeken, als de correcte afhandeling en vooral de goede schoonmaak. Erg fijn dat er goede materialen en methodes worden gebruikt"

9,0

P B te Dordrecht

vrijdag 22 juni 2018


"Prima bedrijf. Hardwerkende mannen die de boel netjes hebben schoon gemaakt. voor een redelijk goedkope prijs.
Heb het bedrijf inmiddels aanbevolen bij de woningbouwvereniging en die zullen daar regelmatig gebruik van gaan maken!"

9,0

G H te Nieuwe Niedorp

vrijdag 22 juni 2018


"Uitstekend gedaan wat er was afgesproken "

8,0

Qplus te Sliedrecht

vrijdag 22 juni 2018


"De schoonmakers doen hun werk goed, we zijn erg tevreden over ze. Afspraken die wij met hun maken worden goed na gekomen Het geleverde werk staat in goede prijs kwaliteitsverhouding"

10,0

J P te Utrecht

woensdag 13 juni 2018


"Twee heel beleefde mannen kwamen eerst kamer voor kamer beoordelen of dit overeenkwam met wat er opgegeven was. Hierna hebben zij hun spullen gehaald en heel het appartement volledig naar wens gepoetst en zag alles er weer perfect uit. Ook aanslag die ik zelf niet weg kreeg.
Heel erg tevreden!"

10,0

J S te 's-Gravenhage

vrijdag 08 juni 2018


"Het was makkelijk om een afpsraak te maken en was prima te regelen qua tijdvak. Prijs was redelijk voor het werk dat geleverd werd. Ik zal zeker weer gebruik maken van jullie diensten!"

10,0

G M te Amsterdam

vrijdag 08 juni 2018


"De mensen van schoonmaakwoede, werken hard en grondig, communiceren goed en vragen of het werk goed gedaan is. Ze kwamen op tijd, hielden zich aan alle afspraken en waren duidelijk.
Ze weten goed wat ze moeten doen en leveren uitstekend resultaat. Ik ben erg blij met de frisse, glanzende uitstraling die mijn huis heeft na de schoonmaak van Schoonmaakwoede. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend."

8,0

j g te 's-Gravenhage

vrijdag 08 juni 2018


"Komen op tijd, werken als goed team samen efficient en snel.
"

9,0

T K te Rockanje

woensdag 06 juni 2018


"Wij waren zeer tevreden over de heren van schoonmaakwoede. Ze hebben alles heel grondig aangepakt en zijn veel langer doorgegaan dan in eerste instantie was gepland."

8,0

R V te Amsterdam

maandag 04 juni 2018


"Ging prima, we hadden weinig tijd om de schoonmaak te regelen dus online geboekt en toen was alles OK na een dag schoonmaken. Erg makkelijk voor de verhuizing."

8,0

M K te Bussum

woensdag 30 mei 2018


""

10,0

L B te Vlaardingen

zondag 27 mei 2018


"Zeer professionele vriendelijke mensen die mijn huis na verbouwing echt super hebben schoongemaakt. Heerlijk en echt het geld waard. Complimenten aan team Den Haag. Ook geen last van stof na verbouwing, pas na 5 dagen zag ik een normaal laagje stof op mijn donkerbruine meubels. "

10,0

P W te 's-Gravenhage

donderdag 24 mei 2018


"Bijzonder vriendelijke en accurate medewerker (later medewerkers). Bijzonder grondig en goed gedaan. "

9,0

G J te Eindhoven

zaterdag 12 mei 2018


"schoonmaakwoede heeft bij mij volledig waargemaakt wat het beloofd heeft. Er is hard gewerkt en mijn huis zag er werkelijk uit zoals ik na een grote schoonmaak verwachtte. De twee mannelijke medewerkers waren beleefd en vriendelijk en weten van aanpakken. Ze kwamen keurig om acht uur 's morgens en namen nauwelijks tijd voor koffie- en lunchpauze.
Over het extra werk waar ik om gevraagd had zou ik volgende keer liever van te voren goede prijsafspraken maken. Maar al met al mijn grote complimenten voor de werkers."

8,0

K N te Nieuwerkerk aan den IJssel

zondag 06 mei 2018


"Het is goed bevallen, de heren waren onopvallend aanwezig en hebben hard gewerkt. "

9,0

j B te Vianen

donderdag 03 mei 2018


"Keurig uitgevoerd werk, bij aanvang alle werkzaamheden en onze verzoeken doorgenomen en na afloop nog een controle rondje gelopen.
Prima!"

8,0

A S te Emmen

maandag 30 april 2018


"Na een kleine vertraging in aankomsttijd, die vooraf telefonisch werd doorgegeven - met excuses - werd er door het personeel van 'schoonmaakwoede' efficient en professioneel werk afgeleverd. Uiterst vriendelijke medewerkers. In één middag een heel huis zorgvuldig cleanen is best wel een hele opgave ( betrof een verkoop-cleaning ) ' Schoonmaakwoede ' verdient hiervoor alle lof. "

8,0

T K te Lelystad

donderdag 12 april 2018


"er zijn 2 hardwerkende mannen bij ons langs gekomen die van boven naar beneden het huis gedaan hebben. ze zouden om 12:30 komen maar waren een uurtje later omdat de ochtend klus uitliep. hier is keurig over gebeld. de mannen waren uiteindelijk tot half 8 bezig en hebben echt heel hard gewerkt en het hele huis is keurig schoon."

9,0

Hotel de Duif te Lisse

donderdag 12 april 2018


"Prettig. Fijne medewerkers die hun vak goed verstaan"

9,0

L D te Rotterdam

vrijdag 06 april 2018


""

10,0

H M te Amstelveen

maandag 02 april 2018


"Betrouwbaar, werken hard door, werken netjes, prijs/kwaliteit is goed"

9,0

Lovers Horeca BV te Loosdrecht

maandag 02 april 2018


"Prima. Snelle terugkoppeling. Duidelijkheid in afspraken. Prettige samenwerking en goed resultaat. "

9,0

S Z te Bloemendaal

donderdag 29 maart 2018


"Uitstekende snelle service, nette, vriendelijke mensen die hun werk grondig en snel doen!"

9,0

P D te Nieuwegein

dinsdag 27 maart 2018


"De twee heren die hebben schoongemaakt hebben zich van hun beste kant laten zien. Veel gedaan in de afgesproken uren."

9,0

N P te Leiden

maandag 19 maart 2018


"De mannen die bij mij thuiskwamen waren het toonbeeld van professionaliteit. Ik was eerlijk gezegd verbaasd dat mijn hele slaapkamer naar de gang werd gezeuld, puur zodat ze goed bij de hoeken konden. Ik ben meer dan tevreden en na het werk dat zij hebben verricht weet ik zeker dat ik de juiste keus heb gemaakt om schoonmaakwoede in te huren: Als ik dit zelf had gedaan had me dit twee weken gekost, minimaal. Het huis is brandschoon en ik kan met een gerust hart verhuizen zonder zelf elke centimeter voor stof te checken. Erg bedankt!"

8,0

Y W te Dongen

vrijdag 16 maart 2018


"Ik ben zeer tevreden over Schoonmaakwoede. Er werd keurig van te voren gebeld hoe laat ze precies kwamen. Daarna volgde een voorinspectie en controle naderhand. Superlieve schoonmakers ook. Alle lof voor Ibrahim en coach (sorry ben zijn naam vergeten). Mijn angst die ik van te voren had dat het niet goed zou gaan was volkomen onterecht!"

9,0

T S te Almere

vrijdag 16 maart 2018


"Ik ben zeer aangenaam verrast. Naast dat het resultaat uitstekend is en het huis blinkend schoon, viel mij vooral op dat de mensen buitengewoon vriendelijk en beleefd zijn. Wat een verademing! Ik zou het iedereen aanraden."

8,0

M P te Amsterdam

dinsdag 13 maart 2018


"Er is zorgvuldig, grondig en gestaag gewerkt. Prettig en deskundig team! Veel zorg voor alle objecten die moesten worden afgestoft."

9,0

J M te 's-Gravenhage

maandag 12 maart 2018


""

9,0

M H te Utrecht

dinsdag 06 maart 2018


"Er kwamen twee heren om schoon te maken in mijn studentenhuis na een verbouwing. Ze waren ontzettend vriendelijk en deden echt hun best om het netjes schoon te maken! Ze waren ook duidelijk trots op hun geleverde werk en kwamen me enkele keren vragen of het naar tevredenheid was of laten zien wat ze hadden gedaan. Ik zou zo weer boeken en om dezelfde heren vragen!"

10,0

B M te Amsterdam

zondag 04 maart 2018


"We hired a team of cleaners from Schoonmaakwoede to deep clean our home before we moved back in following an especially nasty three-week bathroom renovation project. The team of two who worked on our home called 30 minutes before their arrival to confirm the appointment and did a remarkable job putting our entire home back in order. We were, and remain, extremely pleased by the extent and quality of the team's work and we are delighted to award the company and its team five stars."

10,0

M G te Amsterdam

maandag 26 februari 2018


""

9,0

Lucro Holding BV te Rotterdam

vrijdag 23 februari 2018


""

9,0

R P te Hoofddorp

vrijdag 23 februari 2018


"Zeer correct. Zowel de website, het tussentijds kunnen wijzigen van de afpraak en, last but not least, de schoonmaker zelf. Ook het schoonmaken (de eindschoonmaak van een appartement) is uitstekend gedaan."

7,0

M G te Hooge Zwaluwe

vrijdag 23 februari 2018


"Zeer tevreden! Salem en Brian hebben hard gewerkt en ons hele huis spic en span opgeleverd!"

8,0

W G te Leiderdorp

maandag 12 februari 2018


"Duidelijke dienst en goede kwaliteit!"

7,0

O W te Amsterdam

maandag 12 februari 2018


"Prima schoonmaak! "

8,0

H V te Eindhoven

maandag 05 februari 2018


"Alhoewel er een issue (ziekte) was om op de afgesproken tijd aanwezig te zijn is er alles aan gedaan om de schoonmaak mogelijk te maken.
De schoonmaak op zichzelf werd keurig en snel gedaan, erg professioneel. Ik kan dit bedrijf aanbevelen. "

9,0

S M te Amsterdam

donderdag 18 januari 2018


""

9,0

WOT Zuid te Schiedam

vrijdag 12 januari 2018


"Zeer aardige medewerkers ontmoet van schoonmaakwoede. Weten van aanpakken en schromen niet om een vervuilde woning weer schoon te maken. Super werk verricht. "

10,0

L F te Amsterdam

maandag 08 januari 2018


"Ging allemaal erg gemakkelijk zonder te hoeven bellen of extra mailen en heb het via buitenland geregeld."

9,0

C H te Haarlem

donderdag 04 januari 2018


"Algeheel was het een goede ervaring. De schoonmakers waren op tijd en professioneel. Ik zou aanbevelen. "

10,0

C I te Amsterdam

donderdag 04 januari 2018


"Wij zijn enorm tevreden over de wijze waarop onze badkamer is schoongemaakt. Erg grondig en goed aangepakt! Vriendelijke medewerker. Kortom zeer aan te raden!!"

8,0

N V te Kockengen

donderdag 04 januari 2018


"Prima Harde werkers die goed schoonmaken. Verstaanhun vak."

9,0

e s te Haarlem

donderdag 21 december 2017


"gezien de omvang van het schoonmaakwerk: woonkamer/ keuken/ badkamer en zolder, had ik meerdere personen verwacht, maar een schoonmaker had de boel tussen 1 en 5 uur helemaal klaar! "