Het stappenplan naar je Schoonmaakwoede Franchise

In het onderstaande schema worden de stappen naar het zelfstandig ondernemerschap in samenwerking met Schoonmaakwoede weergegeven. Wanneer het Schoonmaakwoede-schap je aanspreekt kun je natuurlijk meer informatie aanvragen. We zullen dan telefonisch contact met je opnemen. Het doorlopen van deze stappen neemt in de meeste gevallen enkele maanden in beslag. Beide partijen kunnen in deze periode bepalen of ze bij elkaar passen.

 

 

Kies nu voor de eerste stap


Bel direct  020-8203509 of stuur een e-mail naar partner@schoonmaakwoede.nl
 
 
Naar Overzicht 

 

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media