Schoonmaakwoede Amsterdam

Ik vind dat de organisatie een professionele uitstraling heeft. Kijk maar eens naar die prachtige bussen waar we in rijden. De eerste kennismaking was heel goed. De organisatie heeft me prima op weg geholpen. Dankzij hun inbreng wilde de bank meewerken en kon ik aan de slag. Ook geven ze nuttige marketingtips en bedingen ze kortingen bij de aankoop van materialen en middelen.

Schoonmaakwoede Tilburg

Ik ben zoals bijna de meeste collega’s van Schoonmaakwoede begonnen als schoonmaker en vervolgens doorgegroeid tot object leider en ondertussen verschillende schoonmaak specialisaties gedaan. Ondanks dat ik altijd met plezier heb gewerkt voor een baas, was het voor mij tijd om aan wat nieuws te denken. Na een goede doordachte keuze en steun van het thuisfront heb ik besloten om voor mezelf te beginnen en mij aan te sluiten bij Schoonmaakwoede. De reden dat ik voor Schoonmaakwoede heb gekozen is heel simpel. Ten eerste richten we ons op een unieke doelgroep. Ten tweede staat  iedereen voor perfectie en zijn we allemaal dienbaar en betrokken.  Kortom, Kwaliteit! Daar staat Schoonmaakwoede voor.

 

Pas jij in het profiel van een Schoonmaakwoede eigenaar? Klik hier
 

Meer informatie

Bel direct  020-8203509 of stuur een e-mail naar partner@schoonmaakwoede.nl

 

Naar overzicht  

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media