Opdrachten werven als zelfstandig Franchise Ondernemer

Als Schoonmaakwoede eigenaar ben je zelfstandig Franchise Ondernemer en verantwoordelijk voor je eigen particulier schoonmaakbedrijf. Dus ook voor een volle agenda met opdrachten. Het is dan ook belangrijk om te weten wat Schoonmaakwoede als organisatie voor je doet om opdrachten binnen te halen.

Het Merk

Schoonmaakwoede is het merk met de grootste naamsbekendheid voor de diepreiniging van woonhuizen. Niet voor niets is Schoonmaakwoede een vertrouwde verschijning in de media. Dit draagt bij aan onze landelijke naamsbekendheid. Een particulier kiest voor Vertrouwen, voor de zekerheid dat hun opdracht Vakkundig en volgens Afspraak wordt uitgevoerd. Met andere woorden: Men kiest voor het merk.

Schoonmaakwoede werkt als enige met een continue klanttevredenheidsonderzoek. Dat geeft de consument de zekerheid van een A - merk, waardoor ze altijd weten dat ze op een betrouwbare organisatie kunnen terug vallen.

Hoe komt die klant dan juist bij jou terecht

Als Schoonmaakwoede eigenaar krijg je een gebied waarbinnen jij het merk Schoonmaakwoede mag voeren. Dat houdt ook in dat de opdrachten die via het centrale reserverings systeem voor je gebied binnen komen eerst aan jouw aangeboden zullen worden.

Minstens zo belangrijk is dat we je tijdens de starterstraining leren hoe je via een marketingplan gaat profiteren van de merknaam Schoonmaakwoede. Je beschikt dan over een marketingbibliotheek met ruim 100 acties die je op meerdere manieren in contact brengt met de consument. Ook schrijven we voor jou persoonlijke persberichten en advertenties die ervoor zorgen dat je in je eigen omgeving werk hebt.

Tot slot sluiten wij ook overeenkomsten met landelijke opdrachtgevers en partners en kunnen ook via dit kanaal opdrachten binnenkomen. 

Voordeel van Schoonmaakwoede

Het voordeel van Schoonmaakwoede is dat je geen concurrenten hebt, maar  collega’s. Zij staan elkaar in raad en daad bij en zijn gewend samen te werken bij grotere opdrachten.

Door de voortdurende ontwikkeling van onze diensten en materialen kun je steeds de beste kwaliteit naar je klanten bieden.  Je hebt dus altijd een streepje voor op andere schoonmaakbedrijven.

Tijdens de gesprekken in Amsterdam laten we je zien hoe jij met onze ondersteuning je eigen onderneming op een goede manier in de markt kunt zetten.

 

Meer informatie over de verdiensten van een eigen schoonmaakbedrijf: Klik hier 

 

Meer informatie

Bel direct  020-8203509 of stuur een e-mail naar partner@schoonmaakwoede.nl

 

Naar overzicht  

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media