Ik ben in loondienst en wil een schoonmaakbedrijf starten


Loondienst of een eigen particulier schoonmaakbedrijf

Baas van je eigen particulier schoonmaakbedrijf verschilt op vele manieren van loondienst. Ben je in loondienst, dan heb je de zekerheid dat je aan het einde van de maand een vast bedrag aan salaris op je bankrekening krijgt. Heel veel schoonmakers vinden dat voldoende houvast om niet verder te kijken hoe ze hun leven misschien anders kunnen aanpakken. Er is echter een categorie veelzijdige vakmensen die daar in hun hart geen genoegen mee nemen.

Zie jij jezelf ook een eigen particulier schoonmaakbedrijf beginnen

Komt  jouw vakmanschap wel goed tot uitdrukking in je loon en word je inzet überhaupt wel gewaardeerd? Heb je er ook een hekel aan dat je je werk moet ‘afraffelen’?

Hoe flexibel zijn jouw werktijden? En misschien net zo belangrijk: wat is in deze tijden het risico dat jouw baas je opeens bedankt voor bewezen diensten omdat hij geen opdrachten kan binnenhalen?

Stel dat je als baas van je eigen schoonmaakbedrijf wel je eigen verantwoordelijkheden pakt en je eigen tijd indeelt, dan kun je zó een aantal onzekerheden opnoemen. Bijvoorbeeld het risico van schommeling in je inkomen, het zelf treffen van voorzieningen.

De formule van Schoonmaakwoede geeft niet alleen de antwoorden op al die vragen. Wij denken met je mee en begeleiden vanuit onze ervaring startende ondernemers intensief om hun eigen onderneming tot een succes te maken.

Misschien  wordt het tijd dat je je eens vrijblijvend oriënteert of er kansen voor jou liggen!

 

Schoonmaakwoede eigenaren over hun eigen schoonmaakbedrijf in de praktijk: Klik hier
 

Meer informatie

Bel direct  020-8203509 of stuur een e-mail naar partner@schoonmaakwoede.nl

 

Naar overzicht 

 

 


0800 - 48 477 24
Gratis bereikbaar van
08:00 tot 18:00 uur.


Naar alle diensten

Copyright © 2006-2016 Schoonmaakwoede b.v.