Baas van je Eigen Particulier Schoonmaakbedrijf

Voor veel Vakmensen in de schoonmaakbranche is het dé droom: Je eigen schoonmaakbedrijf starten. Na al die jaren hard ploeteren voor een baas willen ze zelf de verantwoordelijkheid nemen en de vrijheid hebben om zelf te bepalen hoeveel uren ze werken. En verdienen! Met die wens kom je al snel bij een eigen bedrijf uit.

Je kunt echter nog zo’n goeie vakman zijn, zelf ondernemen is een vak apart.  Zelfs de beste vakman redt het niet zonder opdrachten!

Meer dan een zelfstandig Schoonmaker

Schoonmaakwoede kan je helpen bij het nemen van de beslissing of ook jij geschikt bent om baas van je eigen Schoonmaakwoede franchise te worden. Alle franchisers stonden voor dezelfde beslissing, en zei kozen er voor om contact met ons op te nemen en hebben nu hun eigen particulier schoonmaakbedrijf. 

Zelfstandig Ondernemer worden

Interesse om te gaan ondernemen? Op de volgende pagina’s lees je wat jij van Schoonmaakwoede kunt verwachten en wat wij van jou als Schoonmaakwoede Eigenaar verwachten. Wanneer je denkt dat jouw vakmanschap en kwaliteiten aansluiten bij het profiel van een Schoonmaakwoede eigenaar, neem dan direct contact op!

Ik ben nu:   in loondienst   -of-   werkloos
 

Meer informatie

Bel direct  020-8203509 of stuur een e-mail naar partner@schoonmaakwoede.nl

 


Naar overzicht 

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media