Wat is het Voordeel van Schoonmaakwoede

Zoals eerder besproken hebben de Schoonmaakwoede eigenaren als FranchiseOndernemers een exclusieve merknaam waar zij gebruik van maken. Als marktleider heeft onze merknaam een voordeel ten opzichte van plaatselijke particuliere schoonmaakbedrijven. Mensen weten dat 'Schoonmaakwoede' staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid.

Naast een merknaam, regelen wij meerdere zaken voor je. Het schoonmaken is iets wat je als Schoonmaakwoede eigenaar al beheerst. De bedrijfsvoering is iets waarin wij jou ondersteunen.

Met behulp van onze partners kunnen wij je ondersteunen met:

 

Lees  welke stappen je moet doorlopen om je Schoonmaakwoede franchise te starten: klik hier

 

Meer informatie

Bel direct  020-8203509 of stuur een e-mail naar partner@schoonmaakwoede.nl
 
 
Naar Overzicht 
 

 

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media