Kosten en opbrengsten helder vóór start eigen Particulier Schoonmaakbedrijf

Als je kennis komt maken dan wordt al in het eerste gesprek duidelijk wat je zou kunnen verdienen als Schoonmaakwoede Eigenaar. Wanneer je weet wat je privé-uitgaven zijn, kunnen we zelfs voorrekenen wat je elke maand zou overhouden. In het ondernemersplan maken we  deze berekening sowieso.

Bij het opstarten van je eigen particulier schoonmaakbedrijf komt onder andere boekhouding kijken. Schoonmaakwoede Eigenaren hebben hun administratie bij één onafhankelijke accountant ondergebracht. Door tijdig de facturen te verzamelen en deze op te sturen, hebben Schoonmaakwoede Eigenaren weinig omkijken naar hun boekhouding. Alle benodigde cijfers worden voor hen berekend en gecommuniceerd. Uit deze cijfers kunnen we precies filteren wat de gemiddelde Schoonmaakwoede Eigenaar verdient. Bijvoorbeeld in het eerste jaar, tweede jaar. Uiteraard na aftrek van alle kosten. We hebben al deze cijfers voor je op een rijtje.

Loondienst of zelfstandig ondernemer

Als geen ander weten wij welke lonen er in de schoonmaak verdiend worden. Op basis van ervaringen en statistieken kunnen wij een beeld voor je schetsen wat je verdient als je als Schoonmaakwoede eigenaar te werk gaat. Laat je door ons informeren wat de mogelijkheden zijn en dan aan jou de keuze. Neem je genoegen met een CAO-stijging of ga je als eigen baas zelf bepalen wat je inkomen is?

Benieuwd wat Schoonmaakwoede voor jou kan betekenen: klik hier
 

Meer informatie

Bel direct  020-8203509 of stuur een e-mail naar partner@schoonmaakwoede.nl

 

Naar overzicht  

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media