Ik ben werkloos en wil een schoonmaakbedrijf beginnen

Ben jij als Vakman werkloos?

Hoeveel Vakmannen zitten inmiddels thuis omdat hun baas ze na jaren arbeid voor bewezen diensten heeft bedankt. Wat rest is de weg naar het UWV/Werkplein!

Steeds vaker horen wij bij Schoonmaakwoede de verhalen van veelzijdige vakmensen die op een zijspoor zijn gerangeerd. En omdat het in de economie erg slecht gaat, is de kans dat je aan de bak komt praktisch nihil.  Bereid om stevig aan te pakken mag je opeens niet meer meedoen! Of je nu rayonleider, objectleider, (meewerkend) voorman, of schoonmaakspecialist bent: blijkbaar komt iedereen zonder pardon aan de beurt.

Heb jij de vaardigheden om zelfstandig ondernemer te worden

Mogen we je uitdagen in ieder geval het heft in eigen handen te nemen? Wij zijn op zoek naar schoonmaakexperts die het lef hebben om niet bij de pakken neer te zitten maar die bereid zijn te onderzoeken waar een nieuwe uitdaging ligt. Die niet klakkeloos accepteren wat hen is overkomen. Doorzetters die denken ‘wat me nu is gebeurd, overkomt me niet meer’. Ik kom voor mezelf op.

Een van de opties is baas van je eigen particuliere schoonmaakbedrijf te worden. Misschien heb jij daar ook wel eens aan gedacht maar was er altijd wel een reden om het ‘even niet te doen’. Bijvoorbeeld kleine kinderen, het nieuwe huis…

Ook al leeft bij jou ook de droom, dan roept het waarschijnlijk meteen de vraag op hoe je dat aanpakt: eigen baas worden. Ander vakmensen worstelden met dezelfde vraag en vonden de partner om deze droom te realiseren. Zij kozen voor Schoonmaakwoede en zijn inmiddels eigenaar van hun eigen gespecialiseerd schoonmaakbedrijf.

 

Schoonmaakwoede eigenaren over hun eigen particuliere schoonmaakbedrijf in de praktijk: Klik hier

 

Meer informatie

Bel direct  020-8203509 of stuur een e-mail naar partner@schoonmaakwoede.nl

 

 

Naar overzicht 

Per direct een vrijblijvende prijsopgave?
Schoonmaakwoede aan het werk
Per direct een vrijblijvende prijsopgave?

Schoonmaakwoede. Wie we zijn en wat we doen.

Onze naam staat voor perfectie in grondige schoonmaak. Laat je ontzorgen en ervaar het gevoel van een heerlijk schoon huis of bedrijf. Of het nu gaat om een groot of een klein project, wij garanderen een blinkend resultaat. Waar ook in Nederland. Ons unieke online begrotings- en bestelsysteem maakt het makkelijk.

Schoonmaakwoede in de media

Per direct een vrijblijvende prijsopgave?
logo
Perfectie in grondige schoonmaak. Laat je ontzorgen en ervaar het gevoel van een heerlijk schoon huis of bedrijf
Schoonmaakwoede
Veel gestelde vragen
Over ons
Referenties
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Partner worden
Diensten & Pakketten
Grote Schoonmaak
Verhuis Schoonmaak
Verbouw Schoonmaak
Schoonmaak per uur
Maat Schoonmaak
Alle schoonmaak diensten
Contact
Ma t/m vr: 08:00 - 18:00 uur
Za: gesloten
Zo: gesloten
Telefoon: 085 400 0085 Email: contact@schoonmaakwoede.nl
Copyright © 2006-2024 Schoonmaakwoede.nl