Ben jij als Vakman werkloos?

Hoeveel Vakmannen zitten inmiddels thuis omdat hun baas ze na jaren arbeid voor bewezen diensten heeft bedankt. Wat rest is de weg naar het UWV/Werkplein!

Steeds vaker horen wij bij Schoonmaakwoede de verhalen van veelzijdige vakmensen die op een zijspoor zijn gerangeerd. En omdat het in de economie erg slecht gaat, is de kans dat je aan de bak komt praktisch nihil.  Bereid om stevig aan te pakken mag je opeens niet meer meedoen! Of je nu rayonleider, objectleider, (meewerkend) voorman, of schoonmaakspecialist bent: blijkbaar komt iedereen zonder pardon aan de beurt.

Heb jij de vaardigheden om zelfstandig ondernemer te worden

Mogen we je uitdagen in ieder geval het heft in eigen handen te nemen? Wij zijn op zoek naar schoonmaakexperts die het lef hebben om niet bij de pakken neer te zitten maar die bereid zijn te onderzoeken waar een nieuwe uitdaging ligt. Die niet klakkeloos accepteren wat hen is overkomen. Doorzetters die denken ‘wat me nu is gebeurd, overkomt me niet meer’. Ik kom voor mezelf op.

Een van de opties is baas van je eigen particuliere schoonmaakbedrijf te worden. Misschien heb jij daar ook wel eens aan gedacht maar was er altijd wel een reden om het ‘even niet te doen’. Bijvoorbeeld kleine kinderen, het nieuwe huis…

Ook al leeft bij jou ook de droom, dan roept het waarschijnlijk meteen de vraag op hoe je dat aanpakt: eigen baas worden. Ander vakmensen worstelden met dezelfde vraag en vonden de partner om deze droom te realiseren. Zij kozen voor Schoonmaakwoede en zijn inmiddels eigenaar van hun eigen gespecialiseerd schoonmaakbedrijf.

 

Schoonmaakwoede eigenaren over hun eigen particuliere schoonmaakbedrijf in de praktijk: Klik hier

 

Meer informatie

Bel direct  020-8203509 of stuur een e-mail naar partner@schoonmaakwoede.nl

 

 

Naar overzicht 

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media