Eénmalige automatische incasso:

Bij Schoonmaakwoede willen we betalen voor u zo makkelijk mogelijk maken. Wij hebben daarom gekozen om gebruik te maken van een éénmalig machtiging. U geeft tijdens het bestelproces, Schoonmaakwoede een machtiging éénmalig het afgesproken bedrag van uw bankrekening af te schrijven.

De machtiging kunnen wij alleen gebruiken wanneer u na uitvoer van de schoonmaak uw handtekening zet voor een perfecte uitvoer van uw schoonmaak.  U zult hierna binnen enkele dagen per e-mail een factuur ontvangen met daarop de specificaties van de werkzaamheden en vervolgens zullen wij het verschuldigde bedrag éénmalig van uw rekening afschrijven.

Om deze incassering goed te laten verlopen is het van belang dat u op de datum van afschrijven voldoende saldo op u rekening heeft. Ook moet de rekening bij een Nederlandse bankinstelling lopen.

Vooruitbetaling:

In sommige gevallen kunnen wij u vragen om een vooruitbetaling. De reden dat wij u om een vooruitbetaling vragen heeft te maken met uw individuele situatie. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met de waarde van uw bestelling. Als wij u vragen om een vooruitbetaling te doen, dan zullen wij u hierover persoonlijk informeren.

Mocht u nog vragen hebben, bel ons dan op 0800-4847724 (gratis) of stuur een e-mail naar klantenservice@schoonmaakwoede.nl .

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media