Gedacht aan een schoonmaak van uw huis in Zwolle?

Schoonmaakwoede verzorgt graag voor u de grondige schoonmaak van uw huis in Zwolle. Dit kunnen wij voor u doen na een verbouwing of verhuizing maar ook in het voor- en het najaar voor een écht schoon huis. Bestel hier binnen 5 minuten online een schoonmaak van uw huis!

Uw huis weer als nieuw door een Grote Schoonmaak:
Kunt u geen goede werkster vinden of heeft u hier slechte ervaringen mee? Maakt uw werkster alleen globaal schoon en mist u altijd net de belangrijke punten op de I? Doet u zelf de schoonmaak  thuis, maar droomt u eigenlijk van iemand die de kalkaanslag en huidresten in de badkamer en de vettigheid op de afzuigkap en de keukenkastjes grondig verwijderd. Schoonmaakwoede is de aanvulling op de organisatie van uw huishouden. Ons Schoonmaakteam zorgt in een ochtend of middag dat uw huis grondig wordt schoon gemaakt. Gedurende de schoonmaak kunt een lekker stuk wandelen op de Veluwe, genieten van een drankje op de Grote Markt  en een bezoekje doen aan de Librije of winkelen op de Diezerstraat en de Melkmarkt. Bij terugkomst wordt u ontvangen in een heerlijk schone woning  grondig van alle vuil ontdaan.

De Verhuis Schoonmaak die uw nieuwe huis nieuw maakt!
Naast de drukte voor de verhuizing geen tijd om de schoonmaak van uw nieuwe woning te verzorgen? Dit deels door aangetroffen haren en aanslag in de douche, vetresten  in de keuken en stofnesten door de hele woning van de vorige bewoner? Wilt u uw huis écht fris en als nieuw? Onze Schoonmaakexperts maken in een dagdeel voor de verhuizing uw woning grondig schoon. Wanneer ons team bezig is met de schoonmaak kunt u zich richten op de organisatie van de verhuizing en de inrichting van uw nieuwe woning.

Na de Verbouwschoonmaak is uw huis stofvrij en écht af:
Moe van al het verbouwen? Na het afronden van de bouwwerkzaamheden is uw woning vol van de bouwstof en cementsluier? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof,  verfresten, stucresten en overig bouwvuil uit uw huis.

De Schoonmaakexperts:
De Schoonmaakexperts uit Zwolle weten precies hoe ze uw huis perfect schoon krijgen. Zij zijn getraind op  de Schoonmaakwoede Academie op hun gedegen schoonmaaktechnieken die het beste en het snelste resultaat hebben. Voor de uitvoering van de werkzaamheden bij u hebben ze alle middelen en materialen bij zich. Na de schoonmaak loopt u een controleronde door de woning aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Mogelijke punten van aandacht worden direct hersteld. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoonmaak van uw huis!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media