Schoonmaakexpert

Onze Schoonmaakexperts behoren tot de beste schoonmakers van woonhuizen in Nederland. Iedere Expert moet op elke opdracht dezelfde kwaliteit behalen en onze beloftes waar kunnen maken. Daarom selecteren wij onze expert aan de hand van het volgende profiel:

Vakkundigheid

Onze Schoonmaakexperts zien het grondig schoonmaken van huizen als hun vak en zijn daar goed in.

Enthousiast

Onze Schoonmaakexperts hebben plezier in het schoonmaken van woonhuizen en willen dit elke keer weer aan u kenbaar maken

Integer

Omdat u onze Schoonmaakexpert moet kunnen vertrouwen zijn zij allen in het bezit van een verklaring van goed gedrag.

Leergierig

De Schoonmaakexperts moeten open staan voor feedback. Deze feedback dienen zij op de juiste manier om te zetten naar sterkere resultaten.

Selectieproces

Voor de selectie van de beste experts hebben wij het onderstaande selectieproces ontwikkeld.

Assessment

In het eerste kennismakingsgesprek wordt bij de potentiele kandidaat een assessment afgenomen. In dit assessment toetsen wij het werkverleden, vakkundigheid,  karakter, enthousiasme aan onze eisen en waarden.    

Praktijk

Wanneer de kandidaat met succes het assessment heeft doorlopen zal hij of zij een de grondige schoonmaak van een woonhuis uit moeten voeren. De kandidaat wordt hier gecontroleerd op de vaardigheden, aanpak en de controle over de kwaliteit.

Referenties

Wanneer de kandidaat beschikt over degelijke referenties zal hij of zij aan mogen vangen met een cursus op de Schoonmaakwoede Academie.

Schoonmaakwoede Academie

Om overal in Nederland dezelfde werkwijze, controle en kwaliteit aan u te kunnen leveren zijn al onze Schoonmaakexperts gecertificeerd. Ze worden op de Schoonmaakwoede Academie getraind op expertise, degelijkheid en omgangsvormen. In een theoretische toets en een praktische toets worden ze getest op het juist toepassen van materialen en technieken. Zij ontvangen het certificaat alleen als zij de perfecte schoonmaak voor u kunnen uitvoeren. Na het behalen van het certificaat blijven wij onze Schoonmaakexperts bijscholen en testen hun kwaliteit met onverwachte controles door onze kwaliteitsmedewerkers.

Kwaliteitshandvatten voor onze experts

Tijdens de schoonmaak van  uw huis hebben onze schoonmaakexperts de beschikking over de nodige  handvatten om de beloofde kwaliteit te behalen.  Zij beschikken over een speciaal geselecteerd pakket van schoonmaakmiddelen en materialen die tijdbesparend zijn en ergonomisch verantwoord. Om de kwaliteit na afronding van de schoonmaak te garanderen zal de Schoonmaakexpert samen met u aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem een controle ronden lopen door uw woning. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.  

 

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media