Kwaliteit

Schoonmaakwoede heeft voor u een kwaliteit systeem ontwikkelt waardoor u verzekert bent van de beste kwaliteit voor de grondige schoonmaak van uw huis. Dit kwaliteit systeem is gefundeerd door onze Schoonmaakwoede Academie waar onze schoonmaakexperts hun training krijgen, onze speciaal geselecteerde middelen en materialen voor de schoonmaak van uw huis en onze controlemechanismen tijdens de opdracht.

Schoonmaakwoede Academie

Nadat de Schoonmaakexpert ons selectieproces succesvol heeft afgerond start hij of zij met de training aan de Schoonmaakwoede Academie. Op de Schoonmaakwoede Academie worden ze getraind op expertise, degelijkheid en omgangsvormen. In een theoretische toets en een praktische toets worden ze getest op het juist toepassen van materialen en technieken. Zij ontvangen het certificaat alleen als zij de perfecte schoonmaak voor u kunnen uitvoeren. Na het behalen van het certificaat blijven wij onze Schoonmaakexpert bijscholen en wij testen hun kwaliteit met onverwachte controles door onze kwaliteitsmedewerkers.

Schoonmaakmiddelen en materialen

Om bij u de perfecte schoonmaak te realiseren maken onze schoonmaakexperts gebruik van een speciaal geselecteerd pakket van schoonmaakmiddelen en materialen. De resultaten van deze middelen en materialen staan borg voor een optimale kwaliteit. Daarnaast zijn wij dagelijks op zoek naar nieuwste ontwikkelingen in de markt voor schoonmaakmiddelen en materialen om u de beste schoonmaak te kunnen leveren.

Woonhuis Controle Systeem

Voor een optimaal resultaat hebben wij voor u het Woonhuis Controle Systeem ontwikkelt. Als ons team klaar is met de grondige schoonmaak van uw huis loopt u gezamenlijk met het team een controle aan de hand van een lijst.  U tekent deze lijst af wanneer u 100% tevreden bent en hierdoor komen de punten die voor u nog niet naar wens zijn direct naar voren. Vanzelf sprekend  herstellen wij deze punten meteen. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

 

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media