Schoonmaakmiddelen en materialen

Om bij u de perfecte schoonmaak te realiseren maken onze schoonmaakexperts gebruik van een speciaal geselecteerd pakket van schoonmaakmiddelen en materialen. De resultaten van deze middelen en materialen staan borg voor een optimale kwaliteit.

Hoe onze schoonmaakexperts werken met onze schoonmaakmiddelen en materialen

Tijdens hun training op de Schoonmaakwoede Academie leren zij het toepassen van de juiste middelen en materialen. Zij leren per woonruimte welke middelen en materialen zij moeten toepassen en welke technieken het perfecte resultaat opleveren.

Milieu

Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke schoonmaaktechnieken en biologisch afbreekbare middelen. Voor de perfecte schoonmaak is het echter soms noodzakelijk om middelen te gebruiken die minder goed afbreekbaar zijn. Wij zijn dagelijks op zoek naar milieuvriendelijkere alternatieven en blijven de uitdaging aangaan om de belasting voor het milieu nog verder terug te dringen.

 

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media