Schoonmaakwoede Academie

Om overal in Nederland dezelfde werkwijze, controle en kwaliteit aan u te kunnen leveren zijn al onze Schoonmaakexperts gecertificeerd. Zij zijn getraind in het voorzien van de perfecte schoonmaak.

De inhoud van de cursus wordt in drie weken onderwezen en gaat in op het werk in de praktijk, de presentatie en de communicatie.  Als een rode draad door de cursus  lopen onze kernwaarden; Perfectie, Dienstbaar en Betrokken.

In het praktijkgedeelte leren zij per woonruimte welke gedegen technieken het beste werken en welke materialen zij moeten inzetten. Voor de presentatie en communicatie leren zij hoe duidelijke afspraken te maken, de juiste omgangsvormen toe te passen en. beleefd en vriendelijk te zijn.

Voor een succesvolle afronding van de Schoonmaakwoede Academie moet de Schoonmaakexpert slagen voor een theoretische toets en een praktische toets op locatie. Hierbij worden ze getest op het juiste gebruik van materialen en technieken. Daarnaast moeten zij voldoen aan de geleerde omgangsvormen en gedrag. 

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media