Uw vragen

Goeiemiddag,
ik ben op zoek naar iemand die ons huis eenmalig schoonmaakt voordat wij ons nieuwe huis intrekken.
Het is nu nog leeg. De wanden en vloeren worden nu en begin volg wk gedaan. Rond 2 of 3 aug denken wij dat het schoongemaakt kan worden. De vorige bewoners hadden 4 honden en 4 katten.
Het gaat om begane grond en 2 verdiepingen.
Als u meer info nodig hebt, kunt u mij per email bereiken.
Wilt u vrijblijvende offerte sturen?

Hartelijke groet,


Ons antwoord

Geachte mevrouw X,

 

Hartelijk dank voor uw interesse in één van onze diensten. 

Zoals u in uw e-mail aangeeft is het huis dat u wilt laten schoonmaken geheel leeg. Hierdoor kunnen wij spreken van een verhuisschoonmaak. 

Als u op de onderstaande link klikt, kunt u zien welke werkzaamheden er worden gedaan bij een verhuisschoonmaak: http://www.schoonmaakwoede.nl/schoonmaakdiensten/verhuis-schoonmaak

Als u vervolgens op de groene knop rechtsonder in uw scherm klikt, kunt u een datum kiezen waarop u de schoonmaak eventueel zou willen laten uitvoeren. Hierna vragen wij u een schatting te maken van de oppervlakte van uw nieuwe woning, door deze in te vullen op de site. Op basis hiervan ziet u direct een prijs. 

Voor deze prijs voeren wij de werkzaamheden uit in uw woning zoals ze staan omschreven op de website. Mocht u de schoonmaak willen bestellen dan kunt u dit hierna doen, mocht u ervan af willen zien dan sluit u gewoon de pagina. 

 

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, mocht u nog vragen hebben dan u kunt u mij bereiken middels ons gratis telefoonnummer 0800-4847724

 

Met vriendelijke groet,

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media