Wij hopen dat jullie ons kunnen helpen om in een super schoon huis terecht te komen

Uw vragen

Hi

 

Ons huis heeft een halfjaar leeg gestaan .

Het is een grote eengezinswoning 3 slaap kamers zolder 2 trappen huiskamer keuketje badkamertje wc gang maar weet de maten  niet wel

Wij hebben een seizoen bedrijf en hopen dat jullie ons kunnen helpen met na 8 maanden keihard werken in een super  schoon huis terecht te komen .

Dus een hele grote schoonmaak met wat wat  opruim werk

En doen jullie ook tuinen schoonmaken?

Aan ongeveer welke bedrag moeten we denken.

 

Met vriendelijke groet,


Ons antwoord

Geachte mevrouw X,

Hartelijk dank voor uw interesse in een van onze schoonmaakdiensten. Zoals u in uw e-mail aangeeft is het huis dat u wilt laten schoonmaken geheel leeg. Hierdoor kunnen wij spreken van een verhuisschoonmaak met maatwerk. 

 

Als u op de onderstaande link klikt, kunt u zien welke werkzaamheden er worden gedaan bij een verhuisschoonmaak: http://www.schoonmaakwoede.nl/schoonmaakdiensten/verhuis-schoonmaak

Als u vervolgens op de groene knop rechtsonder in uw scherm klikt, kunt u een datum kiezen waarop u de schoonmaak eventueel zou willen laten uitvoeren. Hierna vragen wij u een schatting te maken van de oppervlakte van uw nieuwe woning, door deze in te vullen op de site. Op basis hiervan ziet u direct een prijs. 

Voor deze prijs voeren wij de werkzaamheden uit in uw woning zoals ze staan omschreven op de website. Mocht u de schoonmaak willen bestellen dan kunt u dit hierna doen, mocht u ervan af willen zien dan sluit u gewoon de pagina. 

 

Vervolgens kunt u, mocht u de schoonmaak bestellen, een e-mail sturen waarin u aangeeft dat u ook maatwerk wilt. Wij bieden ook een anti-spin behandeling aan, mocht u hier interesse in hebben dan kunt u dit ook aangeven in uw e-mail.

Wij maken ook uw tuin schoon, dit zal onder maatwerk vallen en de wensen hierin kunt u voor de schoonmaak met onze voorman doorlopen.

 

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, mocht u nog vragen hebben dan u kunt u mij bereiken middels ons gratis telefoonnummer  0800-4847724

 

 

Met vriendelijke groet,

Per direct een vrijblijvende prijsopgave?
Schoonmaakwoede aan het werk
Per direct een vrijblijvende prijsopgave?

Schoonmaakwoede. Wie we zijn en wat we doen.

Onze naam staat voor perfectie in grondige schoonmaak. Laat je ontzorgen en ervaar het gevoel van een heerlijk schoon huis of bedrijf. Of het nu gaat om een groot of een klein project, wij garanderen een blinkend resultaat. Waar ook in Nederland. Ons unieke online begrotings- en bestelsysteem maakt het makkelijk.

Schoonmaakwoede in de media

Per direct een vrijblijvende prijsopgave?
logo
Perfectie in grondige schoonmaak. Laat je ontzorgen en ervaar het gevoel van een heerlijk schoon huis of bedrijf
Schoonmaakwoede
Veel gestelde vragen
Over ons
Referenties
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Partner worden
Diensten & Pakketten
Grote Schoonmaak
Verhuis Schoonmaak
Verbouw Schoonmaak
Schoonmaak per uur
Maat Schoonmaak
Alle schoonmaak diensten
Contact
Ma t/m vr: 08:00 - 18:00 uur
Za: gesloten
Zo: gesloten
Telefoon: 085 400 0085 Email: contact@schoonmaakwoede.nl
Copyright © 2006-2024 Schoonmaakwoede.nl