Wij gaan verhuizen maar er hangt een flinke rookgeur in het huis

Uw vragen

Goedemiddag,

Wij gaan een huis kopen waar flink in gerookt is, we willen graag de muren laten doen maar daarvoor moet eerst de geur en de aanslag uit het hele huis weg zijn. Wat kunt u hierin betekenen??

Alvast bedankt voor uw informatie,

 


Ons antwoord

Geachte mevrouw,

 

Allereerst hartelijk dank voor uw interesse. 

 

Schoonmaakwoede is gespecialiseerd in de grondige reiniging van woonhuizen voor een verhuizing, de zogenaamde Verhuis Schoonmaak.

 

Tijdens dit soort schoonmaken hebben wij ook vaak te maken met de reiniging van woonhuizen waar voorheen rokers hebben gewoond. Vaak is hier sprake van dat kozijnen, ramen, deuren, verwarmingen vervuild zijn door de nicotineaanslag die hierop zit. Om de geur te verwijderen is het van belang om de nicotine lagen voor het schilderen te verwijderen. Dit kunnen wij voor u bewerkstelligen door het schoonmaken van de oppervlakten met behulp van hiervoor gespecialiseerde middelen. Indien er een ernstige mate van geurvervuiling aanwezig kunt u ook denken om een dag een luchtzuivering machine te laten plaatsen. 

 

Voor een verdere kostenindicatie zijn er bij ons twee mogelijkheden hoe u een schoonmaak kan bestellen en een offerte kunt ontvangen voor de werkzaamheden. 

 

Wij hebben op onze website een bestelmodule ingericht waar u zelfstandig een schoonmaak kan samenstellen en de definitieve prijs kan zien. Indien u op onze website het schoonmaakpakket Verhuis Schoonmaak  selecteert en hierna op de groene knop samenstellen klikt komt u in het bestelproces. Dan volgt er een stappenplan waarbij u de postcode, vierkante meters en de vuilgraad van de woning dient op te geven; hierna kiest u een mogelijke datum en dan volgt de prijs en kunt u de schoonmaak bestellen. Het schoonmaakpakket bestaat uit een uitgebreid aantal standaard werkzaamheden (voor de volledigheid heb ik de link naar het pakket bijgevoegd http://www.schoonmaakwoede.nl/schoonmaakdiensten/verhuis-schoonmaak )

 

Aangezien bij deze schoonmaak vooral de prioriteit ligt bij het verwijderen van de nicotine kunt u voor een misschien meer passende oplossing een Maat Schoonmaak bestellen. Bij een Maat Schoonmaak kunt u zelf aangeven welke werkzaamheden u wel- en niet wilt laten uitvoeren. Het schoonmaakteam werkt dan onder uw regie. Het schoonmaakteam bestaande uit twee personen wat bij u langs komt is gespecialiseerd in de schoonmaak van woonhuizen en kunnen op een gedegen en efficiënte manier voor u een fris huis realiseren. 

 

Wanneer u dit wenst kan ik u telefonisch uitleg geven over de werkwijze van Schoonmaakwoede en u

een zo goed mogelijke indicatie geven over de kosten m.b.t. de Maat Schoonmaak. 

U kunt ons dagelijks van 8:00 tot 22:00 uur 's avonds bereiken via ons gratis telefoonnummer: 0800 - 4847724

 

Met vriendelijke groet,

Per direct een vrijblijvende prijsopgave?
Schoonmaakwoede aan het werk
Per direct een vrijblijvende prijsopgave?

Schoonmaakwoede. Wie we zijn en wat we doen.

Onze naam staat voor perfectie in grondige schoonmaak. Laat je ontzorgen en ervaar het gevoel van een heerlijk schoon huis of bedrijf. Of het nu gaat om een groot of een klein project, wij garanderen een blinkend resultaat. Waar ook in Nederland. Ons unieke online begrotings- en bestelsysteem maakt het makkelijk.

Schoonmaakwoede in de media

Per direct een vrijblijvende prijsopgave?
logo
Perfectie in grondige schoonmaak. Laat je ontzorgen en ervaar het gevoel van een heerlijk schoon huis of bedrijf
Schoonmaakwoede
Veel gestelde vragen
Over ons
Referenties
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Partner worden
Diensten & Pakketten
Grote Schoonmaak
Verhuis Schoonmaak
Verbouw Schoonmaak
Schoonmaak per uur
Maat Schoonmaak
Alle schoonmaak diensten
Contact
Ma t/m vr: 08:00 - 18:00 uur
Za: gesloten
Zo: gesloten
Telefoon: 085 400 0085 Email: contact@schoonmaakwoede.nl
Copyright © 2006-2024 Schoonmaakwoede.nl