Uw vraag

Beste medewerker,

Kunnen jullie een prijsindicatie geven van een halve dag grondig schoonmaken?

Met vriendelijke groet,

X


Ons antwoord

Geachte heer X,

 
Allereerst hartelijk dank voor uw interesse in onze diensten. 
 
U kunt bij Schoonmaakwoede  op twee manieren een schoonmaak bestellen. 
Bij manier één bestelt u een schoonmaakpakket (voor een vast bedrag met standaard werkzaamheden), bij manier twee bestelt u een maatschoonmaak, hierbij werkt het schoonmaakteam onder uw regie. 
 
Voor de maatschoonmaak hanteren wij een uurtarief van € 22,40 per manuur en we werken standaard met een team bestaande uit twee personen. 
Daarnaast hanteren we voorrijkosten en kosten voor de materialen en middelen. Deze zijn afhankelijk van de plek waar uw huis zich in Nederland bevindt. 
 
U kunt dit bedrag uitrekenen door op onze website op 'maatschoonmaak' te klikken, hierna vult u uw postcode, huisnummer en de ruimtes in die u wilt laten schoonmaken in. Vervolgens kiest u een mogelijke datum en daarna krijgt u een overzicht van onze diensten met de bijbehorende prijzen. De prijs die beneden in de agenda verschijnt, is het bedrag wat wij rekenen aan voorrijkosten en de kosten van de materialen en middelen. 
 
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, mocht u nog vragen hebben dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons gratis telefoonnummer 0800-4847724. 
 
 
Met vriendelijke groet,

Naar overzicht 

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media