Grondige schoonmaak van uw huis in Alphen aan den Rijn: Binnen zes klikken uw huis schoon!

Schoonmaakwoede verzorgt graag bij u de grondige schoonmaak van uw huis te Alphen aan den Rijn. Dit kunnen wij voor u doen in het voor- en het najaar voor een écht schoon huis, vóór een verhuizing  of na een verbouwing. Bestel hier binnen 5 minuten online een schoon huis!

Een Grote Schoonmaak van Schoonmaakwoede:
Maakt uw werkster alleen globaal schoon en mist u net de belangrijke punten op de I? Heeft u slechte ervaringen met het vinden van een goede werkster of kunt u deze niet vinden? Maakt uzelf uw huis schoon, maar droomt u eigenlijk van iemand  die de kalkaanslag en huidresten in de badkamer en de vettigheid in de keuken grondig verwijderd. Schoonmaakwoede zorgt ervoor dat uw woning  grondig wordt schoon gemaakt. Gedurende de schoonmaakwerkzaamheden kunt u wat lekker lunchen op het Rijnplein en de Julianastraat, rustig ontspannen tijdens een wandeling in het Heempark of winkelen en boodschappen doen in de Aarhof en Raadhuisstraat.  Laat u ontzorgen en keer terug in een heerlijk schoon huis.

De Verhuis Schoonmaak die uw nieuwe huis van u maakt:
Uw nieuwe huis viezer dan gedacht maar heeft u door de verhuisdrukte geen tijd om de schoonmaak te verzorgen? Wilt u toch dat uw nieuwe huis voelt als úw huis? Onze Schoonmaakexperts maken een dag of een ochtend voordat de verhuizers komen uw huis grondig schoon. Wanneer wij bezig zijn met de schoonmaak kunt u zich focussen op de organisatie van de verhuizing en de inrichting van uw nieuwe huis.

Na de Verbouwschoonmaak is uw huis stofvrij en écht af:
Moe van de verbouwing en blijkt dat na de verbouwing uw woning vol met bouwstof en cementsluier te zitten? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof,  verfresten, stucresten en overig bouwvuil uit uw huis.

De Schoonmaakexperts in actie:
De Schoonmaakteams uit Lelystad weten precies hoe ze uw huis perfect schoon kunnen maken. Zij zijn getraind op de Schoonmaakwoede Academie. Voor de uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden nemen zij alle specialistische middelen en materialen mee. Na de afronding van de schoonmaakwerkzaamheden kunt u een controleronde lopen door de woning aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Mogelijke punten die u tegenkomt worden meteen hersteld.  Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoonmaak van uw huis!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media