Tijd voor een schoonmaak van uw huis in Almere? Binnen zes klikken besteld!

Maar geen zin in vieze handen? Schoonmaakwoede verzorgt graag voor u de grondige schoonmaak uw huis in Almere. Dit kunnen wij doen na een verbouwing of verhuizing maar ook twee keer per jaar voor een écht schoon huis. Bestel hier binnen 10 minuten online een schoon huis!

Een Grote Schoonmaak die uw huis weer terug brengt naar de basis:
Bijhouden van de schoonmaak van uw huis doet u zelf maar droomt u eigenlijk van iemand die de kalkaanslag en huidresten in de badkamer en de vettigheid op de keukenkastjes grondig verwijderd. U kunt geen werkster vinden of u heeft hier slechte ervaringen mee. Maakt uw werkster alleen globaal schoon en mist u net de punten op de I. Schoonmaakwoede is de nieuwe aanvulling in de organisatie van uw huishouden. Onze Schoonmaakexperts zorgen ervoor dat uw huis in een dagdeel grondig wordt schoon gemaakt. Tijdens de schoonmaak kunt u lekker gaan winkelen in de Citymall Almere, even wat gaan lunchen of drinken op de Grote Markt of genieten van het buiten zijn in de Oostvaardersplassen. Bij terugkomst wordt u ontvangen in een heerlijk schoon huis grondig van alle vuil ontdaan.

De Verhuis Schoonmaak die uw huis als nieuw maakt!
Is uw nieuwe huis viezer dan gedacht? Stofnesten door de hele woning, vetresten  in de keuken en haren en aanslag in de douche en? Wilt u uw woning écht nieuw? Onze Schoonmaakexperts maken voor de komst van de verhuizers uw huis grondig schoon. U kunt zich richten op de verdere organisatie van de verhuizing en de inrichting van uw nieuwe huis.

Na de Verbouwschoonmaak is het moment dáár om van uw huis te genieten:
Vermoeid van de verbouwing? Bijna klaar maar zit u in een huis met veel hardnekkig bouwstof en cementsluier? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof, stucresten, verfresten en overige bouwvuil uit uw woning.

Team van Schoonmaakexperts:
Onze Schoonmaakexperts uit Almere weten precies hoe ze uw huis topschoon krijgen. Op de Schoonmaakwoede Academie zijn zij hiervoor getraind. Het schoonmaakteam heeft alle speciaal geselecteerde middelen en materialen bij zich. Na de schoonmaak loopt u met de verantwoordelijke expert een controleronde door het huis aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Mogelijke punten die naar voren komen worden direct hersteld. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoonmaak van uw huis zonder vieze handen!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media