Schoonmaak van uw huis in Groningen. Binnen zes klikken besteld!

Heeft u geen tijd of zin om uw huis in Groningen schoon te maken? Schoonmaakwoede verzorgt graag voor u de grondige schoonmaak. Dit kunnen wij doen na een verbouwing of verhuizing maar ook twee keer per jaar voor een écht schoon huis. Bestel hier binnen 10 minuten online een schoon huis!

Een Grote Schoonmaak die uw huis weer terug brengt naar de basis:
Bijhouden van de schoonmaak van uw huis doet u zelf maar droomt u eigenlijk van iemand die de kalkaanslag en huidresten in de badkamer en de vettigheid op de keukenkastjes grondig verwijderd. Maakt uw werkster alleen globaal schoon en mist u net die specifieke puntjes op de I. U kunt geen werkster vinden of u heeft hier slechte ervaringen mee. Schoonmaakwoede is de nieuwe aanvulling op de organisatie van uw huishouden. Onze Schoonmaakexperts zorgen in een dagdeel dat uw huis grondig wordt schoon gemaakt. Als het schoonmaakteam in uw huis bezig is kunt u lekker wat gaan eten of drinken op de Grote Markt en het A Kerkhof, genieten van een duik in de Hoornse Plas of ontspannen gaan winkelen op de Herestraat en de Vismarkt.  Laat u ontzorgen en kom terug in een heerlijk schoon huis, grondig van alle vuil ontdaan.

De Verhuis Schoonmaak die uw huis als nieuw maakt!
Is uw nieuwe huis viezer dan gedacht? Vetresten  in de keuken, haren en aanslag in de douche en stofnesten door de hele woning? Wilt u uw huis écht als nieuw? Onze Schoonmaakexperts maken voor de komst van de verhuizers uw woning grondig schoon. U kunt zich richten op de verdere organisatie van de verhuizing en de inrichting van uw nieuwe huis.

Na de Verbouwschoonmaak is het moment dáár om van uw huis te genieten:
Moe van het verbouwen? Bevind u zich nu in een  verbouwd huis met veel hardnekkig bouwstof en cementsluier? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof, stucresten, verfresten en overige bouwvuil uit uw woning.

De Schoonmaakexperts:
Onze Schoonmaakexperts uit Groningen hebben op de Schoonmaakwoede Academie geleerd hoe ze uw huis perfect  schoon krijgen. Het schoonmaakteam heeft alle speciaal geselecteerde middelen en materialen bij zich. Na de schoonmaak loopt u met de voorman van het team een controleronde door de woning aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Mogelijke punten die gedurende de controle naar voren komen worden direct hersteld. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoonmaak van uw huis!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media