Schoonmaak van uw huis in Heerlen: Binnen zes klikken uw huis schoon!

Schoonmaakwoede doet graag voor u de grondige schoonmaak van uw huis in Heerlen. Wij staan onze klanten vaak bij voor een verhuizing of na een verbouwing maar ook één keer per drie maanden voor een écht schoon huis. Bestel in 10 minuten online een schoon huis!

Door onze Grote Schoonmaak uw huis brandschoon:
Doet u zelf de schoonmaak werkzaamheden thuis, maar droomt u eigenlijk van iemand die de kalkaanslag in de badkamer , vettigheid op de keukenkastjes en de afzuigkap grondig verwijderd. Heeft u slechte ervaring met het vinden van een goede werkster of kunt u deze niet vinden? Onze  Schoonmaakwoede teams zorgen in één dagdeel dat uw woning topschoon wordt gemaakt.  Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u gerust wat lekkers gaan eten en drinken op het Pancratiusplein en op de Geleenstraat, lekker uitwaaien op de Brunsummerheide of winkelen in de Saroleastraat en boodschappen doen in het Corio Center. Na thuiskomt kunt u lekker genieten van een brandschoon huis, grondig van alle vuil ontdaan.

De Verhuis Schoonmaak die uw huis als nieuw maakt!
Wilt u uw nieuwe huis grondig schoon laten maken? Maar door de verhuisdrukte geen tijd? Wilt u dat uw huis toch aanvoelt als úw nieuwe huis? Onze Schoonmaakexperts maken in een ochtend of middag voor de komst van de verhuizers uw woning grondig schoon. Als wij schoonmaken kunt u zich richten op het juiste verloop van de verhuizing.

Uw huis stofvrij na de Verbouwschoonmaak:
De verbouwers bijna klaar?  Uw huis onder het bouwstof en cementsluier? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof,  verfresten, stucresten en overig bouwvuil uit uw huis.

Experts van Schoonmaakwoede:
Onze Schoonmaakexperts uit Heerlen hebben hun training gehad op de Schoonmaakwoede Academie waar ze geleerd hebben hoe ze uw woning perfect schoon krijgen. Alle geschikte middelen en materialen voor de opdracht hebben zij bij zich. Na de schoonmaak kunt u met de voorman van het team een naloopronde door de woning maken aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Punten die u tegen komt worden direct hersteld.  Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoon huis!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media