Schoonmaak van uw huis in Roosendaal: Binnen zes klikken uw huis schoon!

Schoonmaakwoede verzorgt graag de grondige schoonmaak van uw huis te Roosendaal. Wij staan onze klanten bij na een verbouwing, voor een verhuizing, maar ook één keer per half jaar voor een écht schoon huis. Bestel nu in 5 minuten online een schoon huis met schone handen!

Een huis als nieuw door de Grote Schoonmaak:
Doet u zelf de schoonmaakwerkzaamheden in uw woning, maar droomt u dagelijks van iemand die vettigheid op de keukenkastjes en de afzuigkap en de kalkaanslag in de badkamer grondig verwijderd. Heeft u slechte ervaring met het vinden van een goede werkster of kunt u deze niet vinden? Schoonmaakwoede zorgt in één dagdeel dat uw huis grondig schoon wordt. Tijdens de schoonmaakwerkzaamheden kunt u lekker boodschappen gaan doen in de Passage, iets gaan lunchen op de Markt, of een fijn stuk wandelen op de Rucphensche Bosschen.  Bij terugkomst ontvangt ons Schoonmaakteam u in een overzichtelijk en schoon huis.

De Verhuis Schoonmaak die uw huis als nieuw maakt!
Eigenlijk wilt u uw huis grondig schoon laten maken vóór de verhuizing? Maar door de verhuisdrukte heeft u geen tijd? Toch in naar een schoon huis verhuizen? Onze Schoonmaakexperts maken voor de komst van de verhuizers uw huis grondig schoon. Als wij bezig zijn met de schoonmaak kunt u zich bezig houden met het inrichten van het nieuwe huis en het juiste verloop van de verhuizing.

Na de Verbouwschoonmaak een echt schoon huis zonder stof:
De verbouwers bijna klaar? Maar zit uw huis nu onder het bouwstof en cementsluier? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof,  verfresten, stucresten en overig bouwvuil uit uw huis.

Schoonmaakexperts:
Onze Schoonmaakexperts uit Roosendaal hebben hun training genoten aan de Schoonmaakwoede Academie. Hier hebben zij onderwezen gekregen hoe ze uw huis topschoon krijgen. Zij nemen alle geselecteerde middelen en materialen mee naar de opdracht. Na de uitvoering  van de schoonmaak kunt een naloopronde door uw huis maken aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Eventuele punten worden direct opgepakt en herstelt.  Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoon huis!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media