Tijd voor een schoonmaak van uw huis in Utrecht?

Met Schoonmaakwoede uw huis schoon zonder vuile handen! Heeft u geen zin en tijd om uw huis in Utrecht schoon te maken? Schoonmaakwoede verzorgt een grondige en perfecte schoonmaak van uw woning. Dit kan zijn na een verhuizing of verbouwing maar ook twee of drie keer per jaar voor een echt schoon huis. Bestel nu binnen 10 minuten online uw huis schoonmaak!

Een grondige Grote Schoonmaak die uw huis weer als nieuw maakt:
Houdt u zelf uw huis schoon maar droomt u van iemand die de kalkaanslag in de badkamer en de vetaanslag in de keuken grondig verwijderd. Kunt u geen werkster vinden of heeft u negatieve ervaringen met een werkster. Heeft u een werkster maar maakt zij alleen globaal schoon en mist u de echte diepte reiniging. Schoonmaakwoede is de nieuwe aanvulling in de organisatie van uw huishouden en kunt u 2 of 4 keer per jaar inzetten. Ons team van Schoonmaakexperts zorgen dat uw huis grondig wordt schoon gemaakt. Wanneer het  schoonmaakteam bij u bezig is kunt u lekker gaan wandelen in het Wilhelminapark, iets lekkers gaan drinken of eten aan de Neude, of ontspannen gaan bij het Oudkerkhof of de Oude Gracht. Onze Schoonmaakexperts zorgen ervoor dat u terugkeert in een heerlijk schoon huis, grondig van alle vuil ontdaan.

Verhuis Schoonmaak zodat uw nieuwe woning weer tot de basis schoon is:
Blijkt het na de aankoop van uw nieuwe woning dat het viezer is dan gedacht? Haren en aanslag in de douche, vetresten in de keuken en stofnesten door het hele huis? Wilt u dat uw woning écht als nieuw is? Onze Schoonmaakexperts maken de dag voordat de verhuizers komen uw woning grondig schoon. U kunt zich dan richten op de organisatie van de verhuizing en de inrichting van uw nieuwe huis.

De Verbouwschoonmaak voor een echte frisse start:
Bijna klaar met de verbouwing maar is het nog één grote en onoverzichtelijk chaos van hardnekkig bouwstof en cementsluier? Moe van de verbouwing? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof, stucresten, verfresten en overige bouwvuil uit uw huis. Na de schoonmaak is uw huis echt klaar.

Onze Schoonmaakteams:
Onze schoonmaakexperts uit Utrecht zijn getraind op de Schoonmaakwoede Academie en hebben geleerd hoe ze uw huis optimaal schoon krijgen. Alle middelen en materialen nemen zij mee. Na afronding van de schoonmaak loopt u een controleronde door de woning aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Eventuele punten die hieruit naar voren komen herstellen wij meteen. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een huis schoonmaak en maak geen vuile handen!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media