Grondige schoonmaak van uw huis in Zoetermeer. Binnen zes klikken uw huis schoon!

Uw huis in Zoetermeer toe aan een schoonmaak? Schoonmaakwoede verzorgt graag voor u de grondige schoonmaak. Dit kunnen wij doen na een verbouwing of verhuizing maar ook twee keer per jaar voor een écht schoon huis. Bestel hier binnen 5 minuten online een schoonmaak van uw huis!

Uw huis weer als nieuw door een Grote Schoonmaak:
Doet u zelf de schoonmaak werkzaamheden thuis, maar droomt u eigenlijk van iemand die de kalkaanslag en huidresten in de badkamer en de vettigheid op de afzuigkap en de keukenkastjes grondig verwijderd. Kunt u geen goede werkster vinden of u heeft hier slechte ervaringen mee? Schoonmaakwoede is de nieuwe aanvulling in de organisatie van uw huishouden. Onze Schoonmaakexperts zorgen in een ochtend of middag dat uw woning grondig wordt schoon gemaakt. Wanneer het team bij u aan het schoonmaken is kunt u genieten van een drankje in de Dorpsstraat of het Stadhuisplein, lekker wandelen rondom de Zoetermeerse Plas of even boodschappen doen in het Stadshart en het winkelcentrum Rokkeveen. Bij terugkomst wordt u ontvangen in een heerlijk schone woning  grondig van alle vuil ontdaan.

De Verhuis Schoonmaak die uw nieuwe huis nieuw maakt!
Zit u na te denken over een schoonmaak van uw nieuwe woning? Dit door aangetroffen haren en aanslag in de douche, vetresten  in de keuken en stofnesten door de hele woning van de vorige bewoner? Wilt u uw huis écht fris en als nieuw? Onze Schoonmaakexperts maken in een dagdeel voor de echte verhuizing uw woning grondig schoon. Tijdens de schoonmaak kunt u zich richten op de verdere organisatie van de verhuizing en de inrichting van uw nieuwe huis.

Na de Verbouwschoonmaak is uw huis echt af:
Moe van de verbouwing? Is uw woning vol van de bouwstof en cementsluier? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof,  verfresten, stucresten en overig bouwvuil uit uw huis.

De Schoonmaakexperts:
Onze Schoonmaakexperts uit Zoetermeer hebben op de Schoonmaakwoede Academie geleerd hoe ze uw woning topschoon maken. Het schoonmaakteam heeft de middelen en materialen voor de topschoonmaak van uw huis bij zich. Na de schoonmaak loopt u een controleronde door de woning aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Mogelijke punten van aandacht worden direct hersteld. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoonmaak van uw huis!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media