Denkt u aan een grondige schoonmaak van uw huis in Alkmaar?

Uw huis in Alkmaar toe aan een grondige schoonmaak? Schoonmaakwoede verzorgt graag voor u deze schoonmaak. Dit kunnen wij doen voor een verhuizing of na een verbouwing maar ook vaker per jaar voor een écht schoon huis. Bestel hier binnen 5 minuten online een schoonmaak van uw huis en houd schone handen!

Een grondige Grote Schoonmaak die uw huis in een halve dag weer terug brengt naar de basis:
Verzorgt u zelf de schoonmaak van uw huis maar droomt u van iemand die de kalkaanslag in de badkamer en de vetaanslag in de keuken grondig verwijderd. Heeft u een werkster maar maakt zij alleen globaal schoon en mist u de echte grondige schoonmaak. Het Schoonmaakwoede team zorgt dat uw huis grondig wordt schoon gemaakt. Wanneer het  schoonmaakteam bij u de werkzaamheden uitvoert kunt u lekker uitwaaien bij de Groene Ster, gaan lunchen en drinken bij het Waagplein of winkelen in de Nieuwe Stad of in Over de Kelders.

De Verhuis Schoonmaak die uw nieuwe huis nieuw maakt!
Is uw nieuwe huis viezer dan eerst gedacht? Vetresten  in de keuken, haren en aanslag in de douche  en stofnesten door de hele woning van de vorige bewoner? Wilt u uw huis écht als nieuw? Onze Schoonmaakexperts maken een dag of een ochtend voordat de verhuizers komen uw woning grondig schoon. Wanneer wij bezig zijn met de schoonmaak kunt u zich richten op de verdere organisatie van de verhuizing.

Na de Verbouwschoonmaak is uw huis stofvrij en écht af:
Bent u moe van de verbouwing en blijkt dat na de bouwwerkzaamheden uw woning vol met bouwstof en cementsluier zit? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof,  verfresten, stucresten en overig bouwvuil uit uw huis.

De experts in actie:
De Schoonmaakteams uit Alkmaar weten precies hoe ze uw huis topschoon krijgen. Zij hebben hun training gehad op de Schoonmaakwoede Academie. Voor de uitvoering van de werkzaamheden bij u hebben ze alle specialistische middelen en materialen bij zich. Na de afronding van de schoonmaakwerkzaamheden loopt u een controleronde door de woning aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Mogelijke punten worden meteen hersteld.  Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoonmaak van uw huis!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media