Grondige schoonmaak van uw huis in Amersfoort. Binnen zes klikken besteld!

Is uw huis in Amersfoort toe aan een schoonmaak? Schoonmaakwoede verzorgt graag voor u de grondige schoonmaak. Dit kunnen wij doen na een verbouwing of verhuizing maar ook twee keer per jaar voor een écht schoon huis. Bestel hier binnen 10 minuten online een schoonmaak van uw huis!

Een Grote Schoonmaak die uw huis weer terug brengt naar de basis:
Maakt u zelf uw huis schoon maar droomt u eigenlijk van iemand die de kalkaanslag en huidresten in de badkamer en de vettigheid op de afzuigkap en de keukenkastjes grondig verwijderd. U kunt geen goede werkster vinden of u heeft hier slechte ervaringen mee. Maakt uw werkster niet echt grondig schoon. Schoonmaakwoede is de nieuwe aanwinst voor de organisatie van uw huishouden. Onze Schoonmaakexperts zorgen in een dagdeel dat uw woning grondig wordt schoon gemaakt. Wanneer het team bij u de werkzaamheden uitvoert kunt u genieten van een drankje op de Langestraat of de Varkensmarkt, lekker wandelen bij het Hooge Vuursche of iets lekkers eten of drinken bij het Onze Lieve Vrouweplein en achter het Oude Stadhuis. Bij terugkomst wordt u ontvangen in heerlijk schoon huis grondig van alle vuil ontdaan.

De Verhuis Schoonmaak die uw nieuwe huis nieuw maakt!
Is uw nieuwe huis viezer dan gedacht? Haren en aanslag in de douche, vetresten  in de keuken en stofnesten door de hele woning van de vorige bewoner? Wilt u uw huis écht fris en als nieuw? Onze Schoonmaakexperts maken een dag of een ochtend voordat de verhuizers komen uw woning grondig schoon. Tijdens de schoonmaak kunt u zich richten op de verdere organisatie van de verhuizing en de inrichting van uw nieuwe huis.

Na de Verbouwschoonmaak is het bouwstof nergens meer te bekennen:
Verbouwmoe? Zit uw verbouwde woning onder het cementsluier bouwstof? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof,  verfresten, stucresten en overig bouwvuil uit uw huis.

De Schoonmaakexperts:
Onze Schoonmaakexperts uit Amersfoort hebben op de Schoonmaakwoede Academie geleerd hoe ze uw woning topschoon maken. Het schoonmaakteam heeft alle speciaal geselecteerde middelen en materialen voor de schoonmaak van woonhuizen bij zich. Na de schoonmaak loopt u een controleronde door de woning aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Mogelijke aandachtspunten die naar voren komen worden direct herstelt.  Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoonmaak van uw huis!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media