Schoonmaak van uw huis in Amstelveen. Binnen zes klikken uw huis schoon!

Schoonmaakwoede doet graag de grondige schoonmaak in uw huis te Amstelveen. Dit kunnen wij één keer per drie maanden bij u uitvoeren voor een écht schoon of voor een verhuizing of na een verbouwing. Bestel nu in 10 minuten online een schoon huis!

Een huis als nieuw door onze Grote Schoonmaak:
Verzorgt u zelf één keer per twee weken de schoonmaak werkzaamheden thuis, maar droomt u eigenlijk van iemand die de vettigheid op de keukenkastjes, de afzuigkap en de kalkaanslag in de badkamer grondig verwijderd. Maakt uw werkster alleen globaal schoon en mist u net de belangrijke puntjes op de I? De Schoonmaakwoede teams zorgen dat uw huis grondig wordt schoon gemaakt. Als de Schoonmaak Experts bij u de schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren kunt u gaan winkelen in het Stadshart, lekker iets gaan drinken op het Stadsplein of uitwaaien tijdens een wandeling  in het Amsterdamse Bos. Na de schoonmaak kunt rustig geniet van uw brandschone huis.

De Verhuis Schoonmaak die uw huis als nieuw maakt!
Zit u er aan te denken om uw huis schoon te maken voor u verhuist? Maar geen tijd? Wilt u dat uw nieuwe huis toch aanvoelt als úw huis? Ons team van Schoonmaakexperts maken in een dagdeel voordat de verhuizers komen uw woning grondig schoon. Als wij schoonmaken kunt u zich richten op het goede verloop van de verhuizing en de inrichting van uw nieuwe huis.

Een stofvrij na de Verbouwschoonmaak:
Het einde van de verbouwing komt in de buurt? Maar nu zit uw huis onder het bouwstof en cementsluier? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof,  verfresten, stucresten en overig bouwvuil uit uw huis. Een gewaardeerde professionele schoonmaak.

Schoonmaakexperts:
Onze Schoonmaakexperts uit Amstelveen zijn getraind op de Schoonmaakwoede Academie. Hier hebben ze geleerd hoe ze uw huis topschoon krijgen. De Schoonmaakexperts hebben alle middelen en materialen voor de opdracht bij zich. Na de laatste werkzaamheden kunt u met de een controleronde door de woning lopen aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Mogelijke punten die u tegen komt worden meteen herstelt.  Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoonmaak van uw huis!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media