Binnen zes klikken een grondige schoonmaak van uw huis in Amsterdam?

Komt u gedurende de week tijd tekort of heeft u geen zin om uw huis in Amsterdam schoon te maken? Schoonmaakwoede verzorgt de grondige schoonmaak van uw huis. Dit kan uitgevoerd na een verhuizing of verbouwing maar ook gewoon twee keer per jaar voor een echt schoon huis. Bestel nu online  binnen 5 minuten uw huis schoonmaak!

Een Grote Schoonmaak van uw woning door Schoonmaakwoede:
Houdt u zelf uw huis goed bij maar droomt u van iemand die de kalkaanslag in de badkamer en de vetresten op de keukenkasten grondig verwijderd. Heeft u een werkster die alleen globaal schoonmaakt en mist u de puntjes op de I. Kunt u moeilijk een goede werkster vinden of heeft u negatieve ervaringen met een werkster. Schoonmaakwoede kunt u als een aanvulling beschouwen op de organisatie van uw huishouden en kunt u bijvoorbeeld 2 keer per jaar inhuren. Ons team van Schoonmaakexperts zorgen dat in een middag of ochtend uw huis grondig wordt schoon gemaakt. Tijdens de schoonmaak kunt u rustig boodschappen gaan doen bij het Museumplein of de Cornelis Schuytstraat, winkelen in de Negen Straatjes of de P.C. Hooftstraat of lekker iets drinken in het Vondelpark of op de van Baerlestraat . Laat u ontzorgen en kom terug in een heerlijk schoon huis, grondig van alle vuil ontdaan.

Verhuis Schoonmaak uitgevoerd door onze Schoonmaakexperts:
Blijkt het na aankomst in uw nieuwe huis dat het vuiler is dan gedacht? Vet in de keuken, stofnesten en haren en aanslag in de douche van de vorige bewoner? Wilt u dat uw woning écht als nieuw en van u is? Onze Schoonmaakexperts maken voordat de verhuizers komen uw woning grondig schoon. U kunt zich dan bezig houden met de verdere organisatie van de verhuizing.

Na de Verbouwschoonmaak is uw huis klaar om van te genieten:
Net verbouwd en nu ligt uw huis onder met hardnekkig bouwstof en cementsluier? Laat u huis professioneel schoonmaken. Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof, stucresten, verfresten en overige bouwvuil uit uw huis.

Onze Schoonmaakteams:
Onze Amsterdamse Schoonmaakexperts zijn getraind op de Schoonmaakwoede Academie. Of uw woning nou groot of klein is, zij zorgen ervoor dat uw huis optimaal schoon wordt. Alle geschikte middelen en materialen hebben zij bij zich. Na afloop van de opdracht loopt u met het team een controleronde door uw huis aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Punten die hieruit naar voren komen herstellen wij meteen. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel een huis schoonmaak en maak geen vuile handen!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media