Tijd voor een grondige schoonmaak van uw huis in Arnhem.

Maar heeft u geen tijd of zin om uw huis in Arnhem schoon te maken? Schoonmaakwoede verzorgt graag voor u de grondige schoonmaak. Dit kunnen wij doen na een verbouwing of verhuizing maar ook twee keer per jaar voor een écht schoon huis. Bestel hier binnen 10 minuten online een schoonmaak van uw huis!

Een Grote Schoonmaak die uw huis weer terug brengt naar de basis:
Het schoon houden van uw huis doet u zelf maar droomt u eigenlijk van iemand die de kalkaanslag en huidresten in de badkamer en de vettigheid op de afzuigkap en de keukenkastjes grondig verwijderd. Maakt uw werkster alleen globaal schoon en mist u net de belangrijke punten op de I. U kunt geen goede werkster vinden of u heeft hier slechte ervaringen mee. Schoonmaakwoede is de nieuwe aanwinst op de organisatie van uw huishouden. Onze Schoonmaakexperts zorgen in een dagdeel dat uw woning grondig wordt schoon gemaakt. Wanneer het Schoonmaakteam bezig is met de schoonmaak kunt u zelf gaan winkelen in de Roggestraat en de Ketelstraat  of wat gaan lunchen en drinken op de Rijnkade en het Jansplein of lekker gaan wandelen in de Veluwezoom. Ons Schoonmaakteam zorgt ervoor dat u terugkeert in een brandschoon huis

De Verhuis Schoonmaak die uw nieuwe huis nieuw maakt!
Is uw nieuwe huis viezer dan gedacht? Vetresten  in de keuken, haren en aanslag in de douche en stofnesten door de hele woning van de vorige bewoner? Wilt u uw huis écht fris en als nieuw? Onze Schoonmaakexperts maken een dag of een ochtend voor de komst van de verhuizers uw woning grondig schoon. U kunt zich richten op de verdere organisatie van de verhuizing en de inrichting van uw nieuwe huis.

Na de Verbouwschoonmaak is het bouwstof nergens meer te bekennen:
Verbouwmoe? Zit uw verbouwde woning onder het bouwstof en cementsluier? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof,  verfresten, stucresten en overig bouwvuil uit uw huis.

De Schoonmaakexperts:
Onze Schoonmaakexperts uit Arnhem hebben op de Schoonmaakwoede Academie geleerd hoe ze uw huis topschoon maken. Het schoonmaakteam heeft alle speciaal geselecteerde middelen en materialen voor de schoonmaak van woonhuizen bij zich. Na de schoonmaak loopt u een controleronde door de woning aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Mogelijke punten die naar voren komen worden direct hersteld. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoonmaak van uw huis!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media