Is het tijd voor de schoonmaak van uw huis in Breda?

Maar geen zin en tijd om uw huis in Breda schoon te maken? Schoonmaakwoede verzorgt graag voor u de grondige schoonmaak. Dit kan na een verbouwing of verhuizing maar ook twee keer per jaar voor een écht schoon huis. Bestel nu binnen 10 minuten online een schoon huis!

Een Grote Schoonmaak die uw huis weer terug brengt naar de basis:
Onderhoud u zelf de schoonmaak van uw huis maar droomt u eigenlijk van iemand die de kalkaanslag en huidresten in de badkamer en de vettigheid op de keukenkastjes grondig verwijderd. Kunt u geen werkster vinden of heeft u negatieve ervaringen hiermee. Maakt uw werkster alleen globaal schoon en mist u net die puntjes op de I. Schoonmaakwoede is de aanvulling op uw huishouden en u kunt ons voor bijvoorbeeld 2 keer per jaar inhuren. Onze Schoonmaakexperts zorgen in een dagdeel dat uw huis grondig wordt schoon gemaakt. Tijdens de schoonmaak kunt u lunchen of een drankje doen op de Ginnekenmarkt, winkelen op de Nieuwe Ginnekenstraat of lekker ontspannen tijdens een wandeling in het Mastbos.  Ons team van schoonmaakexperts zal u hierna verwelkomen in een huis dat van alle vuil is ontdaan.

De Verhuis Schoonmaak die uw huis echt als nieuw maakt!
Blijkt het dat uw nieuwe huis viezer is dan gedacht? Haren en aanslag in de douche, vet in de keuken en stofnesten door het hele huis? Uw woning écht als nieuw? Onze Schoonmaakexperts maken een dag of de ochtend voordat de verhuizers komen uw woning grondig schoon. U kunt zich volledig richten op de organisatie van de gehele verhuizing en de inrichting van uw nieuwe huis.

Na de Verbouwschoonmaak is het moment eindelijk dáár om van uw huis te gaan genieten:
Moe van al het verbouwen? Zit uw verbouwde woning  onder het hardnekkige bouwstof en cementsluier? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof, stucresten, verfresten en overige bouwvuil uit uw nieuwe woning.

De Schoonmaakexperts:
Onze schoonmaakexperts uit Breda hebben op de Schoonmaakwoede Academie geleerd hoe ze uw huis topschoon krijgen. Zij hebben alle speciaal geselecteerde middelen en materialen bij zich. Na de schoonmaak loopt u met de voorman van het team een controleronde door de woning aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Punten die naar voren komen herstellen wij meteen. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoonmaak voor uw huis!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media