Geen zin in de schoonmaak van uw huis in Delft?

Schoonmaakwoede verzorgt graag voor u de grondige schoonmaak van uw huis in Delft. Dit kunnen wij voor u doen na een verbouwing of verhuizing maar ook in het voor- en het najaar voor een écht schoon huis. Bestel hier binnen 5 minuten online een huis schoonmaak en houdt schone handen!

Een Grote Schoonmaak die uw huis weer laat voelen als nieuw:
Maakt uw werkster alleen globaal schoon en mist u net de belangrijke puntjes op de I? Maakt u zelf uw huis schoon, maar droomt u eigenlijk van iemand  die de kalkaanslag en huidresten in de badkamer en de vettigheid op de afzuigkap en de keukenkastjes grondig verwijderd. De teams van Schoonmaakwoede zorgen in een ochtend of middag dat uw huis grondig wordt schoon gemaakt. U kunt tijdens de schoonmaak bijvoorbeeld gaan winkelen op de Jacob Gerritsstraat en de Koornmarkt of rustig gaan wandelen of zwemmen bij de Delftse Hout of gaan eten of drinken bij de Oude Delft en de Wijnhaven. Onze Schoonmaakexperts zorgen ervoor dat u hierna kan genieten van een schoon huis.

De Verhuis Schoonmaak die uw nieuwe huis nieuw maakt!
Midden in de verhuizing en geen tijd om de schoonmaak van uw nieuwe woning te verzorgen? Maar u wilt uw huis toch als nieuw­? Onze Schoonmaakexperts maken in een dagdeel voor de verhuizing uw woning grondig schoon. Wanneer ons team bezig is met de schoonmaak kunt u zich richten op de organisatie van de verhuizing.

Na de Verbouwschoonmaak is uw huis stofvrij en écht af:
Bent u moe van de verbouwing en blijkt dat na de bouwwerkzaamheden uw woning vol met bouwstof en cementsluier zit? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof,  verfresten, stucresten en overig bouwvuil uit uw huis.

De Schoonmaakexperts:
De Schoonmaakexperts uit Delft weten precies hoe ze uw huis perfect schoon krijgen. Zij hebben hun training gehad op de Schoonmaakwoede Academie. Voor de uitvoering van de werkzaamheden bij u hebben ze alle middelen en materialen bij zich. Na de afronding van de schoonmaakwerkzaamheden loopt u een controleronde door de woning aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Mogelijke punten worden meteen hersteld. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoonmaak van uw huis!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media