Dé schoonmaak van uw huis in Den Haag. Binnen zes klikken besteld!

Geen zin en tijd om uw huis in Den Haag schoon te maken? Schoonmaakwoede kan de grondige schoonmaak van uw woning verzorgen. Dit kan na een verbouwing of verhuizing maar ook twee keer per jaar voor een écht schoon huis. Bestel nu binnen 10 minuten online uw huis schoonmaak!

Een Grote Schoonmaak die uw huis weer terug brengt in de schoonste staat:
U kunt zelf uw huis goed bijhouden maar droomt van iemand die de kalkaanslag en huidresten in de badkamer en de vettigheid op de keukenkastjes grondig verwijderd. Maakt uw werkster alleen globaal schoon en mist u net die puntjes op de I. Kunt u geen werkster vinden of heeft u negatieve ervaringen hiermee. Schoonmaakwoede is de aanvulling op uw huishouden en u kunt ons 2 tot 4 keer per jaar inhuren. Onze Schoonmaakexperts zorgen in een middag of ochtend dat uw huis grondig wordt schoon gemaakt. Tijdens de schoonmaak kunt u rustig boodschappen gaan doen in de Hoytemastraat of op het Willem Royaardsplein, winkelen op het Spui en in de Frederik Hendriklaan of iets lekkers drinken op de Plaats of de Dennenweg. Laat u ontzorgen en kom terug in een heerlijk schoon huis, grondig van alle vuil ontdaan.

De Verhuis Schoonmaak die uw huis echt nieuw maakt!
Blijkt het na aankomst in uw nieuwe huis viezer dan gedacht? Haren en aanslag in de douche, vet in de keuken en stofnesten door het hele huis? Wilt u dat uw woning écht als nieuw is? Onze Schoonmaakexperts maken voordat de verhuizers komen uw woning grondig schoon. U kunt zich bezig houden met de organisatie van de gehele verhuizing en de inrichting van uw nieuwe huis.

Na de Verbouwschoonmaak is het moment eindelijk dáár om van uw huis te gaan genieten:
Moe van al het verbouwen? Bevind u zich nu in één grote en onoverzichtelijk chaos van hardnekkig bouwstof en cementsluier? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof, stucresten, verfresten en overige bouwvuil uit uw nieuwe woning.

De Schoonmaakexperts:
De schoonmaakexperts uit Den Haag hebben op de Schoonmaakwoede Academie geleerd hoe ze uw huis optimaal schoon krijgen. Zij hebben alle speciaal geselecteerd middelen en materialen bij zich. Na afronding van de schoonmaak loopt u met de voorman van het team een controleronde door de woning aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Punten die naar voren komen herstellen wij meteen. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoonmaak van uw huis!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media