Schoonmaak van uw huis in Ede? Binnen zes klikken een schoon huis?

Schoonmaakwoede verzorgt graag voor u de grondige schoonmaak van uw huis in Ede. Dit kunnen wij in het voor- en najaar doen, maar ook na een verbouwing of voor een verhuizing. Voor een echt schoon huis. Bestel hier binnen 5 minuten online een schoonmaak van uw huis!

Een Grote Schoonmaak die uw huis weer laat voelen als nieuw:
Maakt uw werkster alleen globaal schoon en mist u net de belangrijke puntjes op de I? Heeft u moeite met het vinden van  een goede werkster of heeft u hier slechte ervaringen mee? Maakt u zelf uw huis schoon, maar droomt u eigenlijk van iemand die de vettigheid op de afzuigkap en de keukenkastjes, en de kalkaanslag in de badkamer grondig verwijderd. De teams van Schoonmaakwoede zorgen in een dagdeel dat uw huis grondig wordt schoon gemaakt. Tijdens de schoonmaakwerkzaamheden kunt u gaan winkelen op het Maandereind of de Grotestraat, lekker wat eten of drinken op de Markt en de Nieuwe Stationsstraat of genieten van de buitenlucht op de Veluwe. Bij terugkeer zult u een brandschone woning aantreffen van alle vuil ontdaan.

De Verhuis Schoonmaak die uw nieuwe huis echt nieuw maakt!
Bent u druk met de organisatie van uw verhuizing en hierdoor geen tijd om de schoonmaak van uw nieuwe woning te verzorgen? Wilt u dat uw woning echt van ú is? Ontdaan van haren en aanslag in de douche, vetresten  in de keuken en stofnesten van de vorige bewoner. Onze Schoonmaakexperts maken in een dagdeel voor de verhuizing uw woning grondig schoon. U kunt zich dan richten op de organisatie van de verhuizing.

Na de Verbouwschoonmaak is uw huis stofvrij:
Moe van de verbouwing? Na de bouwwerkzaamheden nog veel bouwstof en cementsluier in uw woning? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof,  verfresten, stucresten en overig bouwvuil uit uw huis.

Onze Experts:
De Schoonmaakexperts uit Dordrecht weten precies hoe ze uw huis perfect schoon krijgen. Zij hebben hiervoor geleerd op de Schoonmaakwoede Academie. Voor de schoonmaak van uw huis hebben ze alle middelen en materialen bij zich. Na afronding van de schoonmaakwerkzaamheden loopt u een controleronde door de woning aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Punten van aandacht worden direct hersteld. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoonmaak van uw huis!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media