Is het tijd voor een schoonmaak van uw huis in Eindhoven?

Met Schoonmaakwoede uw huis schoon zonder vuile handen! Geen zin en tijd om uw woning in Eindhoven schoon te maken? Schoonmaakwoede verzorgt een grondige en perfecte schoonmaak van uw woning. Dit kunnen wij twee of drie keer per jaar doen voor een echt schoon huis. Maar wij kunnen u ook helpen met de schoonmaak na een verbouwing of een verhuizing. Bestel nu binnen 10 minuten online uw huis schoonmaak!

Een grondige Grote Schoonmaak die uw huis weer terug brengt naar de basis:
Verzorgt u zelf de schoonmaak in uw woning maar droomt u van iemand die de kalkaanslag in de badkamer en de vetaanslag in de keuken grondig verwijderd. Heeft u een werkster maar maakt zij alleen globaal schoon en mist u de echte diepte reiniging. Kunt u geen werkster vinden of heeft u slechte ervaringen na de samenwerking met een werkster. Schoonmaakwoede is de nieuwe aanvulling voor uw huishouden en kunt u goed 2 of 4 keer per jaar inzetten. Ons team van Schoonmaakexperts zorgt dat uw huis grondig wordt schoon gemaakt. Wanneer het  schoonmaakteam bij u de werkzaamheden uitvoert kunt u lekker wat gaan eten of drinken op de Kleine Berg of Grote Berg, gaan wandelen op de Karpendonkse Plas of rustig gaan winkelen in de Willemsstraat of de Heuvelgalerie. Laat u eerst ontzorgen en dan laten we het aan u over om te genieten van uw schone woning.

Verhuis Schoonmaak uw nieuwe woning grondig schoon:
Blijkt het voor de verhuizing naar uw nieuwe woning dat het viezer is dan gedacht? Haren en aanslag in de douche, vetresten in de keuken en stofnesten door het hele huis? Wilt u uw woning als nieuw? Onze Schoonmaakexperts maken de dag voorde verhuizing uw woning grondig schoon. U kunt zich dan richten op de organisatie van de verhuizing en de inrichting van uw nieuwe huis.

De Verbouwschoonmaak: alle bouwstof grondig verwijderd:
Bijna klaar met de verbouwing maar is het nog één chaos van hardnekkig bouwstof en cementsluier? Moe van het verbouwen? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof, stucresten, verfresten en overige bouwvuil uit uw huis. Na de schoonmaak is uw huis echt klaar voor gebruik.  

Onze Schoonmaakteams:
Onze schoonmaakexperts uit Eindhoven zijn getraind op de Schoonmaakwoede Academie en hebben geleerd hoe ze uw huis optimaal schoon krijgen. Alle geselecteerde middelen en materialen nemen zij mee naar u toe. Na uitvoer van de schoonmaak loopt u een controleronde door de woning aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Eventuele punten die hieruit naar voren komen herstellen wij meteen. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een huis schoonmaak en maak geen vuile handen!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media