Grondige schoonmaak van uw huis in Emmen. Binnen zes klikken uw huis schoon!

Schoonmaakwoede verzorgt graag voor u de grondige schoonmaak van uw huis in Emmen. Dit kunnen wij doen na een verbouwing of verhuizing maar ook twee keer per jaar voor een écht schoon huis. Bestel hier binnen 5 minuten online een schoonmaak van uw huis!

Uw huis weer als nieuw door een Grote Schoonmaak:
Doet u zelf de schoonmaak werkzaamheden thuis, maar droomt u eigenlijk van iemand die de kalkaanslag en huidresten in de badkamer en de vettigheid op de afzuigkap en de keukenkastjes grondig verwijderd. Kunt u geen goede werkster vinden of u heeft hier slechte ervaringen mee? De teams van Schoonmaakwoede zorgen in een dagdeel dat uw huis grondig wordt schoon gemaakt. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u wat lekkers gaan eten en drinken op de Hoofdstraat of rustig wandelen bij de Emmerdennen of gaan winkelen in de Picassopassage en de Noorderstraat. Laat u ontzorgen en kom terug in een mooi schoon huis, van alle vuil ontdaan.

De Verhuis Schoonmaak die uw huis als nieuw maakt!
Zit u na te denken over een verhuis schoonmaak voor uw nieuwe woning? Dit naar aanleiding van de  aangetroffen haren en aanslag in de douche, vetresten  in de keuken en stofnesten door uw nieuwe woning van de vorige bewoner? Wilt u dat uw woning echt van u is? Onze Schoonmaakexperts maken in een dagdeel voor de echte verhuizing uw woning grondig schoon. Tijdens de schoonmaak kunt u zich richten op de organisatie van de verhuizing.

Na de Verbouwschoonmaak is uw huis stofvrij:
Nadert de verbouwing eindelijk de afronding?  Maar is uw woning vol van de bouwstof en cementsluier? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof,  verfresten, stucresten en overig bouwvuil uit uw huis.

De Schoonmaakexperts:
Onze Schoonmaakexperts uit Emmen hebben op de Schoonmaakwoede Academie geleerd hoe ze uw woning perfect schoon krijgen. Het schoonmaakteam heeft de middelen en materialen voor de schoonmaak van uw huis bij zich. Na de schoonmaak loopt u een controleronde door de woning aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Mogelijke punten worden meteen hersteld. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoonmaak van uw huis!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media