Schoonmaak van uw huis in Enschede. Bij ons binnen zes klikken besteld!

Heeft u geen zin en tijd om uw huis in Enschede schoon te maken? Schoonmaakwoede verzorgt graag voor u de grondige schoonmaak. Dit kan na een verbouwing of verhuizing maar ook twee keer per jaar voor een écht schoon huis. Bestel nu in 10 minuten online een schoonmaak van uw huis!

Een Grote Schoonmaak die uw huis weer fris maakt :
Bijhouden van de schoonmaak van uw huis doet u zelf maar lukt het u niet om de kalkaanslag en huidresten in de badkamer en de vettigheid op de keukenkastjes grondig te verwijderen. Maakt uw werkster alleen globaal schoon en mist u net die specifieke puntjes op de I. U kunt geen werkster vinden of u heeft hier slechte ervaringen mee. Schoonmaakwoede is een aanwinst voor uw huishouden. Onze Schoonmaakexperts zorgen in een middag of ochtend dat uw huis grondig wordt schoon gemaakt. Tijdens de schoonmaak kunt u rustig uw eigen gang gaan. Lekker lunchen of wat drinken bij de Oude Markt of de Grote Kerk, geniet van de natuur op de Buurserzand of winkelen bij de Heurne en de Langestraat. Laat u ontzorgen en kom terug in een heerlijk schoon huis, grondig van alle vuil ontdaan.

De Verhuis Schoonmaak die uw huis echt maakt als nieuw:
Blijkt het in uw nieuwe huis viezer dan gedacht? Haren en aanslag in de douche, vet in de keuken en stofnesten door de woning? Wilt u echt een nieuwe frisse woning? Onze Schoonmaakexperts maken voor de komst van de verhuizers uw woning grondig schoon. U kunt zich richten op de organisatie van de verhuizing en de inrichting van uw nieuwe huis.

Na de Verbouwschoonmaak zorgt ons schoonmaakteam voor een bouwstofvrije woning:
Moe van al het verbouwen? Zit uw huis onder het bouwstof en cementsluier? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof, stucresten, verfresten en overige bouwvuil uit uw woning.

Onze Schoonmaakexperts in actie:
Onze Schoonmaakexperts uit Enschede hebben op de Schoonmaakwoede Academie geleerd hoe ze uw huis schoon krijgen. Voor de uitvoering van de schoonmaak hebben ze alle middelen en materialen bij zich. Na afronding van de schoonmaak loopt u met de voorman van het team een controleronde door de woning aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Punten van aandacht die naar voren komen herstellen wij meteen. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoonmaak van uw huis!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media