Schoonmaak van uw huis in Haarlem binnen zes klikken besteld.

Maar geen zin en tijd om uw huis in Haarlem schoon te maken? Schoonmaakwoede verzorgt graag voor u de grondige schoonmaak. Dit kan na een verbouwing of verhuizing maar ook twee keer per jaar voor een écht schoon huis. Bestel nu binnen 10 minuten online een schoon huis!

Een Grote Schoonmaak die uw huis weer tot de basis maakt:
Bijhouden van de schoonmaak van uw huis doet u zelf maar droomt u eigenlijk van iemand die de kalkaanslag en huidresten in de badkamer en de vettigheid op de keukenkastjes grondig verwijderd. U kunt geen goede werkster vinden of u heeft hier negatieve ervaringen mee. Maakt uw werkster alleen globaal schoon en mist zij altijd belangrijke punten. Schoonmaakwoede is een aanwinst voor uw huishouden. Onze Schoonmaakexperts zorgen in een middag of ochtend dat uw huis grondig wordt schoon gemaakt. Maar tijdens de schoonmaak kunt u rustig genieten van een lunch of een drankje op de Botermarkt en de Lange Veerstraat, winkelen in de Grote Houtstraat en de Zeilstraat of lekker wandelen bij Het Koningshof. Onze schoonmaakexperts zullen u hierna verwelkomen in uw woning die van alle vuil is ontdaan.

De Verhuis Schoonmaak die zorgt voor een fris nieuw huis:
Haren en aanslag in de douche, vet in de keuken en stofnesten door de woning? Uw nieuwe woning bij toch viezer dan eerst gedacht? Wilt u echt een frisse nieuwe  woning? Onze Schoonmaakexperts maken voor de komst van de verhuizers uw woning grondig schoon. U kunt zich verder focussen op de organisatie van de verhuizing en de inrichting van uw nieuwe huis.

Na de Verbouwschoonmaak zorgt ons schoonmaakteam voor een bouwstofvrije woning:
Moe van de verbouwing? Uw huis onder de cementsluier en bouwstof? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof, stucresten, verfresten en overige bouwvuil uit uw woning.

Schoonmaakexperts:
Onze Schoonmaakexperts uit Haarlem hebben het vak geleerd op de Schoonmaakwoede Academie hoe ze uw huis topschoon krijgen. Voor de juiste uitvoering van de schoonmaak hebben ze alle middelen en materialen bij zich. Na afronding van de schoonmaak loopt u met de voorman van het team een controleronde door de woning aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Punten van aandacht die naar voren komen herstellen wij meteen. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoon huis!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media