Grondige schoonmaak van uw huis in Helmond. Binnen zes klikken uw huis schoon!

Schoonmaakwoede verzorgt graag voor u de grondige schoonmaak van uw huis in Helmond. Dit kunnen wij doen voor een verhuizing of na een verbouwing maar ook eén of twee keer per jaar voor een écht schoon huis. Bestel hier binnen 5 minuten online uw schone huis!

Een Grote Schoonmaak zonder vuile handen:
Doet u zelf de schoonmaak werkzaamheden thuis, maar droomt u eigenlijk van iemand die de vettigheid op de afzuigkap en de keukenkastjes en de kalkaanslag en huidresten in de badkamer grondig verwijderd. Kunt u niet de juiste werkster vinden of heeft hier geen goede ervaringen mee? De teams van Schoonmaakwoede zorgen in een dagdeel dat uw huis grondig wordt schoon gemaakt. Tijdens de uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden kunt u zelf gaan winkelen in de Veestraat of boodschappen doen in de Elzas Passage, iets gaan eten en drinken op de Kanaaldijk of een mooie wandeling maken in de Bakelse bossen.  Laat u ontzorgen en kom terug in een mooi schoon huis, van alle vuil ontdaan.

De Verhuis Schoonmaak die uw huis als nieuw maakt!
Zit u na te denken over een verhuis schoonmaak voor uw nieuwe woning? Maar geen tijd? Wilt u dat uw nieuwe huis toch voelt als úw huis? Onze Schoonmaakexperts maken in een dagdeel voor de echte verhuizing uw woning grondig schoon. U kunt zich richten op het goede verloop van de verhuizing.

Na de Verbouwschoonmaak is uw huis stofvrij:
Nadert de verbouwing eindelijk de afronding?  Maar vindt u overal bouwstof en cementsluier? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof,  verfresten, stucresten en overig bouwvuil uit uw huis.

De Schoonmaakexperts:
Onze Schoonmaakexperts uit Helmond zijn getraind op de Schoonmaakwoede Academie waar ze geleerd hebben hoe ze uw woning perfect schoon krijgen. De Schoonmaakexperts hebben alle middelen en materialen voor de schoonmaak bij zich. Na de schoonmaak kunt u samen met de voorman een controleronde door de woning lopen aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Tegengekomen punten worden meteen herstelt.  Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoonmaak van uw huis!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media