Schoonmaak van uw huis in Hengelo: Binnen zes klikken uw huis schoon!

Schoonmaakwoede doet graag de grondige schoonmaak in uw huis te Hengelo. Wij staan onze klanten bij voor een verhuizing, na een verbouwing maar ook één keer per half jaar voor een écht schoon huis. Bestel nu in 5 minuten online een schoon huis met schone handen!

Een woning  als nieuw dankzij de Grote Schoonmaak:
Houdt u zelf uw woning schoon, maar droomt u vaak van iemand die vettigheid op de keukenkastjes en de kalkaanslag in de badkamer grondig verwijderd. Maakt uw werkster alleen globaal schoon en mist u de belangrijke punten op de I? Schoonmaakwoede zorgt in één dagdeel dat uw huis grondig schoon wordt.  Terwijl ons team de werkzaamheden uitvoert kunt u genieten van een lunch rondom de Markt, lekker gaan wandelen in Burensche Veld of winkelen in de Wemenstraat en de Enschedestraat. Wij verwelkomen u hierna graag in uw woning grondig van al het vuil ontdaan.

De Verhuis Schoonmaak die uw huis als nieuw maakt!
U wilt misschien eigenlijk uw huis grondig schoon laten maken? Maar door de verhuisdrukte heeft u geen tijd? Toch in een schoon huis trekken? Onze Schoonmaakexperts maken voor de komst van de verhuizers uw huis grondig schoon. Als wij bezig zijn met schoonmaken kunt u zich richten op het juiste verloop van de verhuizing en het inrichten van het nieuwe huis.

Na de Verbouwschoonmaak een echt schoon huis ontdaan van alle stof:
De verbouwers bijna klaar? Zit uw huis onder het bouwstof en cementsluier? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof,  verfresten, stucresten en overig bouwvuil uit uw huis.

Schoonmaakexperts van Schoonmaakwoede:
Onze Schoonmaakexperts uit Hengelo hebben hun training genoten aan de Schoonmaakwoede Academie. Hier hebben ze geleerd hoe ze uw huis topschoon krijgen. Alle geselecteerde middelen en materialen nemen zij mee naar de opdracht. Na de schoonmaak kunt een naloopronde door uw huis maken aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Eventuele te herstellen punten worden direct aangepakt.  Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoon huis!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media