Schoonmaak van uw huis in Hilversum: Binnen zes klikken uw huis schoon!

Schoonmaakwoede voert graag voor u de grondige schoonmaak van uw huis uit in Hilversum. Wij staan onze klanten bij na een verbouwing, voor een verhuizing maar ook één keer per half jaar voor een écht schoon huis. Bestel hier in 10 minuten online een schoon huis!

De Grote Schoonmaak, uw huis brandschoon:
Verzorgt u zelf de schoonmaakwerkzaamheden thuis, maar droomt u weleens van iemand die de kalkaanslag in de badkamer, vettigheid op de keukenkastjes en de afzuigkap grondig verwijderd. Maakt uw werkster alleen globaal schoon en mist u net de belangrijke puntjes op de I? De teams van  Schoonmaakwoede zorgen in één dagdeel dat uw huis grondig schoon wordt.  Terwijl ons team bezig is met de schoonmaak kunt u geniet van een lekkere lunch bij de Kampstraat, gaan winkelen op de Kerkstraat of een stuk varen op de Loosdrechtse plassen. Wij verwelkomen u hierna in uw huis grondig van al het vuil ontdaan.

De Verhuis Schoonmaak die uw huis als nieuw maakt!
Uw nieuwe huis grondig schoon laten maken? Maar door de verhuisdrukte geen ruimte qua tijd? Toch het gevoel van dat het úw nieuwe huis is? Onze Schoonmaakexperts maken in een dagdeel  voor de komst van de verhuizers uw woning grondig schoon. Als wij bezig zijn met schoonmaken kunt u zich richten op het juiste verloop van de verhuizing.

Een stofvrij huis na de Verbouwschoonmaak:
Hebben de verbouwers bijna de laatste punten afgerond? Zit uw huis onder het bouwstof en cementsluier? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof,  verfresten, stucresten en overig bouwvuil uit uw huis.

Experts van Schoonmaakwoede:
Onze Schoonmaakexperts uit Hilversum zijn getraind op de Schoonmaakwoede Academie waar ze geleerd hebben hoe ze uw huis topschoon krijgen. Alle speciaal geselecteerde middelen en materialen voor de opdracht hebben zij bij zich. Na de schoonmaak kunt u met de voorman van het team een naloopronde door uw huis maken aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Eventuele te herstellen Punten die u tegen komt worden direct aangepakt.  Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoon huis!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media