Schoonmaak van uw huis in Hoorn: Binnen zes klikken uw huis schoon!

Schoonmaakwoede verzorgt graag de grondige schoonmaak van uw huis in Hoorn. Vele klanten staan wij in het voor-en het najaar bij voor een écht schoon huis maar ook voor een verhuizing en na een verbouwing. Bestel hier binnen 5 minuten online een schoon huis! 

Met een grondige Grote Schoonmaak uw huis terug naar de basis:
Heeft u slechte ervaringen met een werkster of kunt u deze niet vinden? Verzorgt uzelf de schoonmaak van uw huis, maar droomt u soms van iemand  die kalkaanslag in de badkamer en de  vettigheid in de keuken grondig verwijderd. Schoonmaakwoede verzorgt graag voor u de grote schoonmaak van uw woning. Gedurende de werkzaamheden kunt u gaan winkelen in de Grote en de Kleine Noord of genieten van een  lunch of drankje bij de Roode Steen. Laat u ontzorgen en kom terug in een schoon huis, grondig van alle vuil ontdaan.

De Verhuis Schoonmaak die uw nieuwe huis nieuw laat voelen:
Wilt u eigenlijk dat uw nieuwe huis schoon is voordat u verhuist? Maar door de verhuisdrukte geen tijd en zin om schoon te maken of dit te organiseren?  Bij de verhuis schoonmaak regelt Schoonmaakwoede voor een fris en schoon huis! Ons team van Schoonmaakexperts maakt voor de komst van de verhuizers uw huis grondig schoon. Tijdens de schoonmaak kunt u zich focussen op een goed verloop van de verhuizing en nadenken over de inrichting hiervan.

Na de Verbouwschoonmaak is uw huis écht af:
Zit uw woning na de verbouwing vol met bouwstof en cementsluier? Moe van het verbouwen en geen zin en tijd meer voor de schoonmaak? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en professioneel het bouwstof,  verfresten, stucresten en overig bouwvuil uit uw huis.

De Schoonmaakexperts uit Hoorn:
Onze Schoonmaakteams zijn opgeleid op de Schoonmaakwoede Academie in  hoe ze uw woning perfect en zo efficiënt mogelijk schoon kunnen maken. Voor de uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden neemt het team specialistische middelen en materialen mee. Na de schoonmaakwerkzaamheden loopt u een controleronde door de woning aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoonmaak van uw huis!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media