Denkt u aan een schoonmaak van uw huis in Leeuwarden?

Uw huis in Leeuwarden toe aan een schoonmaak? Schoonmaakwoede verzorgt graag voor u de grondige schoonmaak. Dit kunnen wij doen voor een verhuizing of na een verbouwing maar ook twee keer per jaar voor een écht schoon huis. Bestel hier binnen 5 minuten online een schoonmaak van uw huis!

Een grondige Grote Schoonmaak die uw huis weer terug brengt naar de basis:
Verzorgt u zelf de schoonmaak van uw huis maar droomt u van iemand die de kalkaanslag in de badkamer en de vetaanslag in de keuken grondig verwijderd. Heeft u een werkster maar maakt zij alleen globaal schoon en mist u de echte grondige schoonmaak. Het Schoonmaakwoede team zorgt dat uw huis grondig wordt schoon gemaakt. Wanneer het  schoonmaakteam bij u de werkzaamheden uitvoert kunt u lekker uitwaaien bij de Groene Ster, gaan lunchen en drinken bij het Waagplein of winkelen in de Nieuwe Stad of in Over de Kelders.

De Verhuis Schoonmaak die uw nieuwe huis nieuw maakt!
Is uw nieuwe huis viezer dan gedacht? Haren en aanslag in de douche, vetresten  in de keuken en stofnesten door de hele woning van de vorige bewoner? Wilt u uw huis écht fris en als nieuw? Onze Schoonmaakexperts maken een dag of een ochtend voordat de verhuizers komen uw woning grondig schoon. Tijdens de schoonmaak kunt u zich richten op de verdere en goede organisatie van de verhuizing.

Na de Verbouwschoonmaak is uw huis stofvrij en écht af:
Bent u moe van de verbouwing en blijkt dat na de bouwwerkzaamheden uw woning vol met bouwstof en cementsluier zit? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof,  verfresten, stucresten en overig bouwvuil uit uw huis.

De Schoonmaakexperts:
De Schoonmaakexperts uit Leeuwarden weten precies hoe ze uw huis topschoon krijgen. Zij zijn getraind op  de Schoonmaakwoede Academie op hun gedegen schoonmaaktechnieken die het beste en het snelste resultaat hebben. Voor de juiste en grondige uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden hebben ze alle middelen en materialen bij zich. Na de schoonmaak loopt u een controleronde door de woning aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Mogelijke punten van aandacht worden direct hersteld. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoonmaak van uw huis!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media