Grondige schoonmaak van uw huis in Lelystad: Binnen zes klikken uw huis schoon!

Schoonmaakwoede voorziet u graag van de grondige schoonmaak in uw huis te Lelystad. Dit kunnen wij voor u doen in het voor- en het najaar voor een écht schoon huis, na een verbouwing of vóór een verhuizing. Bestel hier binnen 5 minuten online een schoonmaak van uw huis!

Een Grote Schoonmaak die uw woning in een halve dag weer terug brengt naar de basis:
Heeft u slechte ervaring met het vinden van een goede werkster of kunt u deze niet vinden? Maakt uw werkster alleen globaal schoon en mist u net de belangrijke punten op de I? Verzorgt uzelf de schoonmaak van uw huis, maar droomt u eigenlijk van iemand  die de kalkaanslag en huidresten in de badkamer en de vettigheid in de keuken grondig verwijderd. De teams van Schoonmaakwoede zorgen dat uw huis grondig wordt schoon gemaakt. Tijdens de schoonmaakwerkzaamheden kunt u gaan winkelen in Bataviastad en boodschappen doen in de Wissel, gaan lunchen aan de Waagpassage of een stuk wandelen in het Zuigerplasbos. Bij terugkomst kunt u rustig van uw schone huis genieten.  

De Verhuis Schoonmaak die uw nieuwe huis van u maakt:
Is uw nieuwe huis viezer dan gedacht maar heeft u door de drukte rondom de verhuizing geen tijd om de schoonmaak van uw nieuwe woning te verzorgen? Wilt u toch dat uw nieuwe huis voelt als úw huis? Onze Schoonmaakexperts maken een dag of een ochtend voordat de verhuizers komen uw huis grondig schoon. Wanneer wij bezig zijn met de schoonmaak kunt u zich focussen op de organisatie van de verhuizing en de inrichting van uw nieuwe huis.

Na de Verbouwschoonmaak is uw huis stofvrij en écht af:
Moe van de verbouwing en blijkt dat na de verbouwing uw woning vol met bouwstof en cementsluier te zitten? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof,  verfresten, stucresten en overig bouwvuil uit uw huis.

De Schoonmaakexperts in actie:
De Schoonmaakteams uit Lelystad weten precies hoe ze uw huis perfect schoon kunnen maken. Zij zijn getraind op de Schoonmaakwoede Academie. Voor de uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden nemen zij alle specialistische middelen en materialen mee. Na de afronding van de schoonmaakwerkzaamheden kunt u een controleronde lopen door de woning aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Mogelijke punten die u tegenkomt worden meteen hersteld.  Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoonmaak van uw huis!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media