Geen zin in de schoonmaak van uw huis in Maastricht?

Schoonmaakwoede verzorgt graag voor u de grondige schoonmaak van uw huis in Maastricht. Dit kunnen wij voor u doen na een verbouwing of verhuizing maar ook in het voor- en het najaar voor een écht schoon huis. Bestel hier binnen 5 minuten online een schoonmaak van uw huis!

Een Grote Schoonmaak die uw huis weer laat voelen als nieuw:
Heeft u moeite met het vinden van  een goede werkster of heeft u hier slechte ervaringen mee? Maakt uw werkster alleen globaal schoon en mist u net de belangrijke puntjes op de I? Maakt u zelf uw huis schoon, maar droomt u eigenlijk van iemand die de vettigheid op de afzuigkap en de keukenkastjes en de kalkaanslag en huidresten in de badkamer grondig verwijderd. Schoonmaakwoede maakt  het mogelijk uw huishouden opnieuw in te richten. Ons Schoonmaakteam zorgt in een ochtend of middag dat uw huis grondig wordt schoon gemaakt. Maar tijdens de schoonmaak kunt u lekker uitwaaien op de Sint-Pietersberg, genieten van een lekkere lunch of drankje op het Onze Lieve Vrouweplein en de Vrijthof of winkelen op de Stokstraat en de Grote Straat of.  Laat u fijn ontzorgen en keer terug in een schoon huis, grondig van alle vuil ontdaan.

De Verhuis Schoonmaak die uw nieuwe huis nieuw maakt!
Naast de drukte van de verhuizing geen tijd om de schoonmaak van uw nieuwe woning te verzorgen? Wilt u uw huis écht fris en als nieuw­? Onze Schoonmaakexperts maken in een dagdeel voor de verhuizing uw woning grondig schoon. Wanneer ons team bezig is met de schoonmaak kunt u zich richten op de organisatie van de verhuizing en de inrichting van uw nieuwe woning.

Na de Verbouwschoonmaak is uw huis stofvrij en écht af:
Verbouwmoe? Blijkt dat er na de bouwwerkzaamheden uw woning vol van de bouwstof en cementsluier zit? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof,  verfresten, stucresten en overig bouwvuil uit uw huis.

De Schoonmaakexperts:
De Schoonmaakexperts uit Maastricht weten precies hoe ze uw huis perfect schoon krijgen. Zij zijn getraind op de Schoonmaakwoede Academie. Voor de uitvoering van de werkzaamheden bij u hebben ze alle middelen en materialen bij zich. Na de schoonmaak loopt u een controleronde door de woning aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Mogelijke punten van aandacht worden direct hersteld. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoonmaak van uw huis!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media