Is uw huis in Nijmegen toe aan een schoonmaak?

Maar heeft u niet de zin en de tijd om het uit te voeren? Schoonmaakwoede verzorgt graag voor u de grondige schoonmaak van uw huis in Nijmegen. Dit kan na een verbouwing of verhuizing maar ook twee keer per jaar voor een écht schoon huis. Bestel nu binnen 10 minuten online een schoon huis!

Een Grote Schoonmaak die uw huis weer terug brengt naar de basis:
Onderhoud u zelf de schoonmaak van uw huis maar droomt u eigenlijk van iemand die de vettigheid op de keukenkastjes  en de kalkaanslag en huidresten in de badkamer grondig verwijderd. Maakt uw werkster deze ruimtes alleen globaal schoon en mist u net die puntjes op de I. Kunt u geen werkster vinden of heeft u negatieve ervaringen hiermee. Schoonmaakwoede is de nieuwe aanwinst op uw huishouden. U kunt ons bijvoorbeeld 2 keer per jaar inhuren voor de grondige schoonmaak. Onze Schoonmaakexperts zorgen in een dagdeel dat uw huis grondig wordt schoon gemaakt. Wanneer het schoonmaakteam de woning schoonmaakt kunt ontspannen gaan winkelen in de Molenpoort Passage en de Ringstraten, heerlijke wat lunchen of drinken Grote Markt of het Koningsplein of lekker wandelen in de Millingerwaard. Ons team van schoonmaakexperts zal u hierna verwelkomen in een huis dat van alle vuil is ontdaan.

De Verhuis Schoonmaak die uw huis echt als nieuw maakt!
Is uw nieuwe huis viezer dan gedacht? Vet in de keuken, haren en aanslag in de douche, en stofnesten door het hele huis? Wilt u uw woning écht als nieuw? Onze Schoonmaakexperts maken een dag of de ochtend voordat de verhuizers komen uw woning grondig schoon. U kunt zich volledig richten op de organisatie van de verhuizing en de inrichting van uw nieuwe huis.

Onze Verbouwschoonmaak zorgt voor een verbouwd huis zonder stof:
Moe van al het verbouwen? Zit uw woning na de verbouwing  onder het hardnekkige bouwstof en cementsluier? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof, stucresten, verfresten en overige bouwvuil uit uw nieuwe woning.

De Schoonmaakexperts:
De schoonmaakexperts uit Nijmegen zijn getraind op de Schoonmaakwoede Academie en hebben geleerd hoe ze uw huis topschoon krijgen. Zij hebben alle speciaal geselecteerde middelen en materialen bij zich. Na de afronding van de werkzaamheden loopt u met de voorman van het team een controleronde door de woning aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Mogelijke punten die naar voren komen herstellen wij meteen. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoonmaak voor uw huis!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media