Binnen zes klikken een grondige schoonmaak van uw huis in Rotterdam?

Heeft u geen zin en tijd om uw huis in Rotterdam schoon te maken? Schoonmaakwoede verzorgt de grondige schoonmaak van uw woning. Dit kan zijn na een verhuizing of verbouwing maar ook gewoon vier keer per jaar voor een echt schoon huis. Bestel nu binnen 10 minuten online uw huis schoonmaak!

Een grondige Grote Schoonmaak van uw huis door Schoonmaakwoede:
Kunt u zelf goed uw huis bijhouden maar droomt u van iemand die de kalkaanslag in de badkamer en de kruimels in de keukenkastjes grondig verwijderd. Heeft u een werkster maar maakt zij alleen globaal schoon en mist u de puntjes op de I. Kunt u geen werkster vinden of heeft u negatieve ervaringen met een werkster. Schoonmaakwoede is de nieuwe aanvulling op de organisatie van uw huishouden en kunt u 2 tot 4 keer per jaar inhuren. Ons team van Schoonmaakexperts zorgen dat in een middag of ochtend uw huis grondig wordt schoon gemaakt. Tijdens de schoonmaak kunt u rustig boodschappen gaan doen in Kralingen of Hillegersberg, winkelen langs de Meent of de Koopgoot of lekker iets drinken in de Oude haven of op de Witte de Withstraat . Laat u ontzorgen en kom terug in een heerlijk schoon huis, grondig van alle vuil ontdaan.

Verhuis Schoonmaak uitgevoerd door ons team van Schoonmaakexperts:
Blijkt het na aankomst in uw nieuwe woning dat het viezer is dan gedacht? Haren en aanslag in de douche, vet in de keuken en stofnesten door het hele huis? Wilt u dat uw woning écht als nieuw is? Onze Schoonmaakexperts maken de dag of de ochtend voordat de verhuizers komen uw woning grondig schoon. U kunt zich dan rustig bezig houden met de organisatie van de verhuizing en de inrichting van uw nieuwe huis.

Na de Verbouwschoonmaak is het moment dáár om van uw huis te gaan genieten:
Net verbouwd en nu één grote en onoverzichtelijk chaos van hardnekkig bouwstof en cementsluier? Moe van de verbouwing? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof, stucresten, verfresten en overige bouwvuil uit uw huis.

Onze Schoonmaakteams:
Onze schoonmaakexperts uit Rotterdam hebben op de Schoonmaakwoede Academie geleerd hoe ze uw huis optimaal schoon krijgen. Alle geschikte middelen en materialen nemen zij mee. Na afloop van de schoonmaak loopt u met het team een controleronde door de woning aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Punten die hieruit naar voren komen herstellen wij meteen. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel een huis schoonmaak en behoud schone handen!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media