Grondige schoonmaak van uw huis in Sittard?

Schoonmaakwoede verzorgt graag voor u de grondige schoonmaak van uw huis in Sittard. Dit kunnen wij voor u doen na een verbouwing of voor een verhuizing maar ook in het voor- en het najaar voor een écht schoon huis. Bestel hier binnen 5 minuten online een schoonmaak van uw huis en houdt schone handen!

Een grondige Grote Schoonmaak die uw huis in een halve dag weer terug brengt naar de basis:
Maakt uw werkster alleen globaal schoon en mist u net de belangrijke puntjes op de I? Maakt u zelf uw huis schoon, maar droomt u eigenlijk van iemand  die de kalkaanslag en huidresten in de badkamer en de vettigheid op de afzuigkap en de keukenkastjes grondig verwijderd. De teams van Schoonmaakwoede zorgen in een ochtend of middag dat uw huis grondig wordt schoon gemaakt. U kunt tijdens de werkzaamheden gerust genieten van wat eten of drinken op de Markt, een wandeling maken in het Limbrichterbosch of gaan winkelen in de Walstraat en de Limbrichterstraat. Ons Schoonmaakteam zorgt ervoor dat u weer thuis komt in een heerlijk schone woning.

De Verhuis Schoonmaak die uw nieuwe huis nieuw maakt!
Is uw nieuwe huis viezer dan gedacht en heeft u door de drukte van de verhuizing geen tijd om de schoonmaak van uw nieuwe woning te verzorgen? Wilt u dat uw nieuwe huis toch voelt als úw huis? Onze Schoonmaakexperts maken een dag of een ochtend voordat de verhuizers komen uw woning grondig schoon. Wanneer wij bezig zijn met de schoonmaak kunt u zich richten op de verdere organisatie van de verhuizing.

Na de Verbouwschoonmaak is uw huis stofvrij en écht af:
Bent u moe van de verbouwing en blijkt dat na de bouwwerkzaamheden uw woning vol met bouwstof en cementsluier zit? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof,  verfresten, stucresten en overig bouwvuil uit uw huis.

De experts in actie:
De Schoonmaakteams uit Sittard weten precies hoe ze uw huis topschoon krijgen. Zij hebben hun training gehad op de Schoonmaakwoede Academie. Voor de uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden bij u hebben ze alle specialistische middelen en materialen bij zich. Na de afronding van de schoonmaakwerkzaamheden loopt u een controleronde door de woning aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Mogelijke punten worden meteen hersteld. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoonmaak van uw huis!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media